up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Solgar

Solgar Amino 75 90 Units

Solgar Amino 75 90 Units

Solgar Amino 75 90 Units

plus
  • Play videoSolgar Amino 75 90 Units
  • Solgar Amino 75 90 Units
  • Solgar Amino 75 90 Units
  • Solgar Amino 75 90 Units

Solgar Amino 75 90 Units

Tuotekuvaus Solgar Amino 75 90 Units

Aminohapot ovat proteiinin rakennuspalikoita. Keho ei voi valmistaa välttämättömiä aminohappoja, ja ne on hankittava ruokavalion tai ravintolisien avulla. Essential Amino Complex tarjoaa vapaamuotoisia välttämättömiä aminohappoja optimaalisen imeytymisen ja omaksumisen edistämiseksi. *

Kultainen standardi vuodesta 1947:
Solgar® on sitoutunut laatuun, terveyteen ja hyvinvointiin yli 70 vuoden ajan. Tavoitteenamme on luoda parhaita ravintolisiä pienissä erissä, jotka ovat mahdollisia väsymättömällä tutkimuksella ja käyttämällä vain parhaita raaka-aineita.

Työnnä itsemme jatkuvasti kultaistandardin saavuttamiseksi:
Tiede tukee kaavoja
Vastuullisesti hankitut ainesosat
Keinotekoisten ainesosien tai täyteaineiden käytön välttäminen
Pieni erä, talonvalmistus
Korkeimmat laatustandardit:
USP-vesisuodatus, Hepa-ilmansuodatus


Ainekset:
Kasviselluloosa, mikrokiteinen selluloosa, kasviperäinen magnesiumstearaatti.

Vapaa:
Gluteeni, vehnä, hiiva, sokeri, suola, keinotekoiset aromit, keinotekoiset makeutusaineet, keinotekoiset säilöntäaineet, keinotekoiset värit


Varoitukset:
Jos olet raskaana, imetät, otat lääkkeitä tai sinulla on jokin sairaus, ota yhteys lääkäriisi ennen minkään ravintolisän käyttöä. Lopeta käyttö ja ota yhteys lääkäriisi, jos ilmenee haittavaikutuksia. Pitää poissa lasten ulottuvilta. Säilytä huoneenlämmössä. Älä käytä, jos ulkopullon tiiviste puuttuu tai on vaurioitunut.Solgar Amino 75 90 Units on täydellinen valinta täydentääksesi ulkoilu varusteitasi. trekkinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti trekkinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, ulkoilu verkkokaupastamme voit löytää muita ulkoilu tuotteita, jotka sopivat yhteen Solgar Amino 75 90 Units:n kanssa.

Ominaisuudet Solgar Amino 75 90 Units

Väri
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up