up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Solgar

Solgar Cod Liver Oil 250 Units

Solgar Cod Liver Oil 250 Units

Solgar Cod Liver Oil 250 Units

plus
  • Play videoSolgar Cod Liver Oil 250 Units
  • Solgar Cod Liver Oil 250 Units
  • Solgar Cod Liver Oil 250 Units
  • Solgar Cod Liver Oil 250 Units

Solgar Cod Liver Oil 250 Units

Tuotekuvaus Solgar Cod Liver Oil 250 Units

Solgar® Cod Liver Oil Softgels on koostumus, joka sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja sekä A- ja D-vitamiinia. Tuote on peräisin syvänmeren, kylmän veden kaloista ja on tislattu molekyylitasolla haitallisten epäpuhtauksien poistamiseksi. Turskanmaksa on runsaasti välttämättömiä vitamiineja, mukaan lukien A- ja D-vitamiinia sekä rasvahappoja.

D-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, joka tukee optimaalista hyvinvointia, "auringonpaistevitamiinin" edut ovat lukuisat ja hyvin dokumentoidut, mutta erityisesti immuunijärjestelmän terveydelle. Maailmanlaajuisesti yli miljardi ihmistä, joilla on erittäin alhainen D-vitamiinin määrä; ruokavalion ja elämäntavan muuttamisen lisäksi D-vitamiinilisän ottaminen on hyvä tapa täydentää.

A-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, jota voi esiintyä kahdessa muodossa; retinoli ja beetakaroteeni. Retinolia löytyy elintarvikkeista eläinlähteistä, ja toisen tyyppinen A-vitamiini on peräisin värikkäistä hedelmistä ja vihanneksista. Useat kehon järjestelmistä ovat riippuvaisia riittävästä A-vitamiinin tasosta. Se tulee olemaan haavan paranemisen ja ihon uudelleenkasvamisen yhteydessä, koska se tukee epiteelin ihosoluja ja keratiinin tuotantoa. Silmien terveys hyötyy myös A-vitamiinista, koska verkkokalvo vaatii tätä vitamiinia yön ja päivän näköön; alhainen A-vitamiinin tila voi aiheuttaa huonon näkökyvyn.

Ottamalla 1 pehmeä geeli Solgar®-tursamaksaöljyä päivässä ravitset kehoasi tehokkaalla turskanmaksaöljyn, A-vitamiinin ja D-vitamiinin yhdistelmällä.


Ominaisuudet:

D-vitamiini vaikuttaa:
Immuunijärjestelmän normaali toiminta
Normaalien luiden ja hampaiden ylläpito
Normaali kalsiumin ja fosforin imeytyminen
Vaikuttaa normaaliin veren kalsiumpitoisuuteen
Normaalin lihasten toiminnan ylläpitäminen

A-vitamiini vaikuttaa:
Normaali raudan aineenvaihdunta
Normaalien limakalvojen ylläpito
Normaalin ihon ylläpito
Normaalin näön ylläpito
Immuunijärjestelmän normaali toiminta
Solujen erikoistumisprosessi
Ensiluokkainen sekoitus välttämättömiä rasvahappoja sekä A- ja D-vitamiineja
Tukee aivojen, näön ja sydämen terveyttä
Tukee immuunijärjestelmää
Johdettu syvänmeren, kylmän veden kaloista
Molekyylitislattu haitallisten epäpuhtauksien poistamiseksi


Ainekset:
Turskan (kala) maksan öljy, Softgel-kapselin kuori: (gelatiini (naudasta), kasviglyseriini (palmuydinöljystä ja kookosöljystä))
Jokainen pehmytkapseli sisältää tyypillisesti: A-vitamiinia 375 μg RE (1250 IU turska (kala) maksaöljystä ja retinyylipalmitaatista), D-vitamiinia 3,4 μg (135 IU turska (kala) maksaöljystä ja kolekalsiferolia)

Kaikki Solgar®-tuotteet täyttävät alan tunnustamamme "kultastandardin" huippuosaamiseksi. Valmistettu luonnosta peräisin olevista ainesosista ja innovatiivisesta vuodesta 1947 lähtien, Solgar® on täydellinen täydennys terveydelle - 98% Solgar®-kuluttajista suosittelee tuotemerkkiä
Osta Solgar Cod Liver Oil 250 Units markkinoiden halvimmalla hinnalla! ulkoilu verkkokauppamme, trekkinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Ravitsemus lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Solgar Cod Liver Oil 250 Units:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset ulkoilu kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Solgar Cod Liver Oil 250 Units

Väri
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up