up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Solgar

Solgar Gentle Iron 20mgr 90 Units

Solgar Gentle Iron 20mgr 90 Units

plus
  • Play videoSolgar Gentle Iron 20mgr 90 Units
  • Solgar Gentle Iron 20mgr 90 Units
  • Solgar Gentle Iron 20mgr 90 Units

Solgar Gentle Iron 20mgr 90 Units

Tuotekuvaus Solgar Gentle Iron 20mgr 90 Units

Solgar Gentle Iron 20 mg on ihanteellinen niille, joiden mielestä perinteisiä rautalisäaineita on vaikea ottaa ja / tai jotka voivat aiheuttaa turvotusta, ummetusta ja ruoansulatuskanavan ongelmia. Solgarin kaava sisältää rautabisgllysinaattia, rautamuotoa, jota herkät vatsat sietävät hyvin.

Rauta on tärkeä mineraali ja välttämätön ravintoaine, jota keho tarvitsee monille erilaisille biologisille toiminnoille. Meidän pitäisi pystyä saavuttamaan terveellinen rautapitoisuus kuluttamalla normaalia terveellistä ruokavaliota, joka koostuu punaisesta lihasta, palkokasveista, pähkinöistä, munista, jyvistä ja lehtivihanneksista. On kuitenkin aikoja, etenkin rajoitettua ruokavaliota käyttävien, kuten kasvissyöjien, kohdalla, jolloin saatamme tarvita lisätukea. Riittävän raudan saamisen on osoitettu vähentävän väsymystä ja väsymystä ja tukevan terveellistä energiatasoa, mitä monet etsivät nykyaikaisen elämäntavan ja luonnollisen ikääntymisen vuoksi. Rauta auttaa myös kuljettamaan happea kehossa aktiivisiin soluihimme ja kudoksihimme. Tällä tavoin rauta edistää normaalia kognitiivista toimintaa, normaalia energiatasoa ja tukee terveellistä immuunijärjestelmää.

Valitettavasti rauta voi olla melko ankara suolistossa, joten Solgar® toi markkinoille Solgar® Gentle Iron -rautaa, joka sisältää rautaa bisglysinaattimuodossa. Tämä muoto on helppo imeä ja lempeä vatsaan.

Solgar® Gentle Iron Iron Bisglycinate -kapselit ovat kosheria ja sopivat vegaaneille ja kasvissyöjille. Yksi tabletti päivässä antaa 20 mg rautaa rautabisglysinaattimuodossa, mikä on 143% ravinteiden vertailuarvoista. Yksi kapseli päivässä auttaa:


Ominaisuudet:

Normaali kognitiivinen toiminta
Normaali energia tuottaa aineenvaihduntaa
Punasolujen ja hemoglobiinin normaali muodostuminen
Normaali hapen kuljetus kehossa
Immuunijärjestelmän normaali toiminta
Väsymyksen vähentäminen
Solujen jakautumisprosessi
Erittäin helposti imeytyvä raudan muoto
Hyödyllinen niille, joilla on rajoitettu ruokavalio, kuten vegaaneille ja kasvissyöjille
Hellävarainen vatsassa / Ihanteellinen herkälle vatsalle
Vähentää ummetusvaikutuksia (tavallisten rautalisien yleinen vaikutus)
Vegaani, kasvissyöjä, kosher


Ainekset:
Täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, rauta (rauta-bisglysinaatti), kasvikapselien kuori: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, paakkuuntumisenestoaine: kasvimagnesiumstearaatti.

Kaikki Solgar®-tuotteet täyttävät alan tunnustamamme "kultastandardin" huippuosaamiseksi. Valmistettu luonnosta peräisin olevista ainesosista ja innovatiivisesta vuodesta 1947 lähtien, Solgar® on täydellinen täydennys terveydelle - 98% Solgar®-kuluttajista suosittelee tuotemerkkiä
Ostamalla Solgar Gentle Iron 20mgr 90 Units:n, voit olla varma ulkoiluvarusteidesi laadusta. Lisäksi, trekkinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi ulkoilukaupaksesi ja keskity Solgar-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. ulkoilu asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Ravitsemusvarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Solgar Gentle Iron 20mgr 90 Units

Väri
Urheilulisät

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up