up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Solgar

Solgar L-Carnitine Liquid 1500mgr 473ml

Solgar L-Carnitine Liquid 1500mgr 473ml

Solgar L-Carnitine Liquid 1500mgr 473ml

plus
  • Play videoSolgar L-Carnitine Liquid 1500mgr 473ml
  • Solgar L-Carnitine Liquid 1500mgr 473ml
  • Solgar L-Carnitine Liquid 1500mgr 473ml
  • Solgar L-Carnitine Liquid 1500mgr 473ml

Solgar L-Carnitine Liquid 1500mgr 473ml

Tuotekuvaus Solgar L-Carnitine Liquid 1500mgr 473ml

L karnitiini on dipeptidi (muodostuu kahdesta aminohaposta), joka tukee kestävyyttä ja palautumista korkean intensiteetin liikunnasta. Sitä löytyy mitokondrioista (solujen voimalaitoksista), joissa se helpottaa rasvan aineenvaihduntaa ja energiantuotantoa. L-karnitiini on myös sydämen terveellistä, koska etenkin sydän on riippuvainen L-karnitiinista energian tuotannossa rasvasta. Tämä formulaatio tarjoaa vapaan L-muodon karnitiinin optimaaliseen imeytymiseen ja assimilaatioon. Se tarjoaa myös pantoteenihappoa, joka on osa avainkoentsyymiä, joka osallistuu solujen energian vapautumiseen. Solgar tarjoaa näitä ravintoaineita käyttövalmiina, hyvällä maistelulla, nestemäisessä muodossa. Hapettumisen vähentämiseksi ja ravinteiden voimakkuuden säilyttämiseksi kaava täytetään typpipeitteen alla.

Kultainen standardi vuodesta 1947:
Solgar® on sitoutunut laatuun, terveyteen ja hyvinvointiin yli 70 vuoden ajan. Jatkuva tehtävämme on luoda hienoimpia ravintolisiä pieninä erinä, mikä on mahdollista väsymättömän tutkimuksen avulla käyttämällä vain hienoimpia raaka-aineita.

Työnnä itsemme jatkuvasti kultaistandardin saavuttamiseksi:
Tiede tukee kaavoja
Vastuullisesti hankitut ainesosat
Keinotekoisten ainesosien tai täyteaineiden käytön välttäminen
Pieni erä, talonvalmistus

Korkeimmat laatustandardit:
USP-vesisuodatus, HEPA-ilmansuodatus


Ainekset:

Kasvisglyseriini, puhdistettu vesi, sitruunahappo, luonnollinen sitruunamaku, kaliumsorbaatti (säilöntäaine), natriumbentsoaatti (säilöntäaine).

Vapaa:
Gluteeni, vehnä, hiiva, sokeri, keinotekoiset aromit, keinotekoiset makeutusaineet, keinotekoiset värit


Ehdotettu käyttö:

Ravista hyvin ennen käyttöä. Ota aikuisten ravintolisänä yksi (1) ruokalusikallinen (15 ml) kahdesti päivässä, mieluiten tyhjään vatsaan tai terveydenhuollon ammattilaisen ohjeiden mukaan.


Varoitukset:

Jos olet raskaana, imetät, otat lääkkeitä tai sinulla on jokin sairaus, ota yhteyttä lääkäriisi ennen minkään ravintolisän käyttöä. Lopeta käyttö ja ota yhteys lääkäriisi, jos ilmenee haittavaikutuksia. Pitää poissa lasten ulottuvilta. Säilytä huoneenlämmössä. Älä käytä, jos kaulatiiviste puuttuu tai on vaurioitunut.Täydennä tilauksesi Solgar L-Carnitine Liquid 1500mgr 473ml:lla, jonka löydät Ravitsemus kokoelmastamme Ravintolisiä tuotteiden joukosta. Selaa myös muita ulkoilu kategorioita trekkinn:ssa, joka on oma ulkoiluvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Ravintolisiä varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla trekkinn:ssa!

Ominaisuudet Solgar L-Carnitine Liquid 1500mgr 473ml

Väri
Urheilulisät

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up