up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Solgar

Solgar Quercetin Complex 50 Units

Solgar Quercetin Complex 50 Units

Solgar Quercetin Complex 50 Units

plus
  • Play videoSolgar Quercetin Complex 50 Units
  • Solgar Quercetin Complex 50 Units
  • Solgar Quercetin Complex 50 Units
  • Solgar Quercetin Complex 50 Units

Solgar Quercetin Complex 50 Units

Tuotekuvaus Solgar Quercetin Complex 50 Units

Solgar® Quercetin Complex yhdessä Ester C® Plus: n kanssa on yksinomaan Solgarin valmistama, ja siinä yhdistyvät tärkeä bioflavonoidi Quercetin sekä Ester C® ja Bromelain.

Kvertsetiini on ei-sitrushedelmäläinen bioflavonoidi, joka toimii synergiassa C-vitamiinin kanssa. Ne auttavat maksimoimaan C-vitamiinin edut, koska ne estävät tämän immuunijärjestelmää tukevan vitamiinin hajoamisen kehossa.

Solgarille yksinomaan Quercetin-kompleksi on oma kaava ja sisältää muita luonnollisia kasvien bioflavonoideja, voimakkaita antioksidantteja, jotka luonnollisesti seuraavat C-vitamiinia hedelmissä ja vihanneksissa. Tämä kompleksi on ainutlaatuinen kaava, joka käyttää ensiluokkaista patentoitua, happamatonta C-vitamiinimuotoa, Ester C®, joka tunnetaan nimellä ”The Better C-vitamiini”. Erittäin imeytyvä Ester C® on myös lempeä vatsalle verrattuna perinteisiin C-vitamiinimuotoihin, mikä ei todennäköisesti ärsytä ja tekee tästä tuotteesta hyvän valinnan kaikille.

Immuunisolusi säilyttävät Ester C® -valmisteen myös pidempään kuin tavallinen C-vitamiini, mikä antaa sinulle erinomaisen immuunituen. C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, joka auttaa torjumaan vapaita radikaaleja ja ylläpitämään terveellistä immuunijärjestelmää. Sillä on useita etuja, jotka tukevat optimaalista terveyttä, aina terveellisen ihon edistämisestä, väsymyksen ja väsymyksen vähentämisestä sekä terveiden luiden ja hampaiden tukemisesta.

Lisäksi kompleksi sisältää Bromelainia ja luonnollisia bioflavanoideja. Bromelaiini on lisätty tähän erikoistuneeseen kaavaan. Bromelaiini on ruoansulatusentsyymi, jota esiintyy luonnollisesti ananasissa. Solgar® Quercetin Complexin ainutlaatuinen yhdistelmä Quercetin, Ester C® ja Bromelain päivittäisen 2 kasviskapseliannoksen kanssa Ester C®: n kautta


Ominaisuudet:

Osallistuu:
Immuunijärjestelmän normaali toiminta
Normaali kollageenin muodostuminen luiden, hampaiden ja ruston normaalille toiminnalle
Normaali kollageenin muodostuminen ihon normaalia toimintaa varten
Solujen suojaus oksidatiiviselta stressiltä
Normaali hermoston toiminta
Väsymyksen vähentäminen
Lisääntynyt raudan imeytyminen
Ainutlaatuinen kompleksi, joka tukee koskemattomuutta
Hyödyntää patentoitua vatsaystävällistä C-vitamiinin muotoa, Ester C®
Vahva suoja hapettumista vastaan
Sisältää kausiluonteisesti tukevaa kvertsetiiniä ja bromelainia
Vegaani, kasvissyöjä, kosher


Ainekset:
C-vitamiini (kuten Ester C®, kalsium-L-askorbaatti), kvertsetiini, vihannesten kapselin kuori: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, täyteaine: maltodekstriini, mikrokiteinen selluloosa, sitrushedelmien bioflavonoidikompleksi, ruusunmarjajauhe, Acerola-jauheuute (11: 1), paakkuuntumisenestoaine : kasvimagnesiumstearaatti, kasvisteariinihappo, piidioksidi, rutiinijauhe, Acerola-jauheuute (4: 1), bromelaiini.

Kaikki Solgar®-tuotteet täyttävät alan tunnustamamme "kultastandardin" huippuosaamiseksi. Valmistettu luonnosta peräisin olevista ainesosista ja innovatiivisesta vuodesta 1947 lähtien, Solgar® on täydellinen täydennys terveydelle - 98% Solgar®-kuluttajista suosittelee tuotemerkkiä
Jos haluat tietää lisää Solgar Quercetin Complex 50 Units:sta tai muista Solgar-merkkisistä tuotteista Ravitsemus kategoriassa trekkinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia ulkoilu:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Ravintolisiä valikoimaamme, mistä voit valita ulkoilutuotteita Solgar:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Solgar Quercetin Complex 50 Units

Väri
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up