up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Solgar

Solgar SFP Ginkgo Biloba-Leaf Extract 60 Units

Solgar SFP Ginkgo Biloba-Leaf Extract 60 Units

plus
  • Play videoSolgar SFP Ginkgo Biloba-Leaf Extract 60 Units
  • Solgar SFP Ginkgo Biloba-Leaf Extract 60 Units
  • Solgar SFP Ginkgo Biloba-Leaf Extract 60 Units

Solgar SFP Ginkgo Biloba-Leaf Extract 60 Units

Tuotekuvaus Solgar SFP Ginkgo Biloba-Leaf Extract 60 Units

Solgar® Standardisoidut • Täydellisen potenssin ™ (Yrtit) yrtit kehitetään ainutlaatuisella prosessilla, joka integroi sekä perinteisen rohdosvalmisteen että standardoidun yrttiteknologian ideologiat. Johdonmukaisen ja luotettavan fytoravinteiden tason varmistamiseksi eristämme hallitun määrän näitä tärkeitä aktiivisia kasviyhdisteitä. Sitten sekoitamme nämä parannetut, "standardoidut" yhdisteet kaikkien komponenttien kanssa, joita luonnossa esiintyy koko yrtissä. Tulos on tehokas, korkealaatuinen standardoitu yrttiuute, joka sisältää kaikki luonnossa esiintyvät synergiset ja hyödylliset ominaisuudet.

Kultainen standardi vuodesta 1947:
Solgar® on sitoutunut laatuun, terveyteen ja hyvinvointiin yli 70 vuoden ajan. Tavoitteenamme on luoda parhaita ravintolisiä pienissä erissä, jotka ovat mahdollisia väsymättömällä tutkimuksella ja käyttämällä vain parhaita raaka-aineita.

Työnnä itsemme jatkuvasti kultaistandardin saavuttamiseksi:
Tiede tukee kaavoja
Vastuullisesti hankitut ainesosat
Keinotekoisten ainesosien tai täyteaineiden käytön välttäminen
Pieni erä, talonvalmistus
Korkeimmat laatustandardit: Usp-vesisuodatus, Hepa-ilmansuodatus


Ainekset:
Mikrokiteinen selluloosa, kasviselluloosa, kasviperäinen magnesiumstearaatti, Phyto2 X® -seos (L askorbiinihappo, luonnollinen beetakaroteeni).

Vapaa:
Gluteeni, vehnä, hiiva, sokeri, suola, keinotekoiset aromit, keinotekoiset makeutusaineet, keinotekoiset säilöntäaineet, keinotekoiset värit


Varoitukset:
Jos olet raskaana, imetät, otat lääkkeitä, suunnittelet lääketieteellisiä tai kirurgisia toimenpiteitä tai sinulla on jokin sairaus, ota yhteys lääkäriisi ennen minkään ravintolisän käyttöä. Lopeta käyttö ja ota yhteys lääkäriisi, jos ilmenee haittavaikutuksia. Ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaiden käyttöön. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Säilytä huoneenlämmössä. Älä käytä, jos ulkopullon tiiviste puuttuu tai on vaurioitunut.Osta nyt Solgar SFP Ginkgo Biloba-Leaf Extract 60 Units niinkin edulliseen hintaan kuin 26.49 $. Solgar:n valmistama SFP Ginkgo Biloba-Leaf Extract 60 Units:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. trekkinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille ulkoilutuotteille. Tarkastele kaikkia Ravitsemus-osastomme Ravintolisiä:a.

Ominaisuudet Solgar SFP Ginkgo Biloba-Leaf Extract 60 Units

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up