up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Solgar

Solgar Spirulina Vegetarian 750mgr 80 Units

Solgar Spirulina Vegetarian 750mgr 80 Units

plus
  • Play videoSolgar Spirulina Vegetarian 750mgr 80 Units
  • Solgar Spirulina Vegetarian 750mgr 80 Units
  • Solgar Spirulina Vegetarian 750mgr 80 Units

Solgar Spirulina Vegetarian 750mgr 80 Units

Tuotekuvaus Solgar Spirulina Vegetarian 750mgr 80 Units

Spirulina 750 mg on ravintolisä, joka sisältää mikroskooppista kasviorganismia Spirulinaa.

Solgarin® ravintolisävalikoima koostuu tiivistetyistä elintarvikkeista ja kasvitieteellisistä uutteista, jotka antavat ruokavalion ravintoarvon yhdessä ruoan kanssa. Suurin osa tuotteista on saatavana samassa muodossa kuin ne esiintyvät luonnossa.

Spirulina on mikroskooppinen kasvi-organismi, joka syntyy auringonvalon ja veden yhteisvaikutuksesta ja joka elää makeassa vedessä, jota kasvatetaan ympäri maailmaa. Tällä sinilevällä on melko voimakas maku. Sitä käytetään sekä ravintolisänä että koko ruokana, jota ihmiset ja eläimet kuluttavat. Spirulina tunnetaan myös nimellä arthrospira platensis ja sitä käytettiin historiallisesti atsteekkien ja mesoamerikkalaisten ruokalähteenä.

Spirulina 750 mg otetaan 4 tablettina päivässä, mikä antaa sinulle kaikki tämän superruuan edut.


Ominaisuudet:

Levät
Käytetään maailmanlaajuisesti ravintolisänä ja kokonaisruokana
Vegaani, kasvissyöjä, kosher
Ei sisällä sokeria, suolaa ja tärkkelystä


Ainekset:
Spirulina (Arthrospira platensis), täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, selluloosakumi, paakkuuntumisenestoaineet: (piidioksidi, kasvimagnesiumstearaatti, kasvisteariinihappo).

Kaikki tuotteet täyttävät alan arvostetun "Gold Standardin" huippuosaamisen. Valmistettu luonnollisista raaka-aineista ja innovaatio vuodesta 1947 lähtien, on täydellinen täydennys hyvään terveyteen. 98% kuluttajista suosittelee tuotemerkkiä
Etsitkö Solgar-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Solgar Spirulina Vegetarian 750mgr 80 Units:a? trekkinn:sta, löydät täyden Ravitsemus tuotekokoelman ja ulkoilu tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme trekkinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin ulkoilutarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet Solgar Spirulina Vegetarian 750mgr 80 Units

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up