up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Solgar

Solgar Vitamin D3 400 IU 10 mcg 100 Units

Solgar Vitamin D3 400 IU 10 mcg 100 Units

Solgar Vitamin D3 400 IU 10 mcg 100 Units

plus
  • Play videoSolgar Vitamin D3 400 IU 10 mcg 100 Units
  • Solgar Vitamin D3 400 IU 10 mcg 100 Units
  • Solgar Vitamin D3 400 IU 10 mcg 100 Units
  • Solgar Vitamin D3 400 IU 10 mcg 100 Units

Solgar Vitamin D3 400 IU 10 mcg 100 Units

Tuotekuvaus Solgar Vitamin D3 400 IU 10 mcg 100 Units

D-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, joka auttaa kalsiumia imeytymään, mikä auttaa ylläpitämään terveitä luita ja hampaita. D-vitamiini tukee myös terveellistä immuunijärjestelmää. * Tämä tuote käyttää öljyä valikoiduista syvänmeren, kylmän veden kaloista. Öljy on puhdistettu elohopean ja PCB: n eliminoimiseksi. Tätä formulaatiota tarjotaan öljypohjaisissa pehmeissä geeleissä optimaalisen imeytymisen ja omaksumisen edistämiseksi.


Ainekset:

Safloriöljy, gelatiini, kasvisglyseriini. Sisältää kalaa (turskaa, koljaa, pollakkaa).
Ei sisällä: gluteenia, vehnää, hiivaa, sokeria, suolaa, keinotekoisia aromeja, keinotekoisia makeutusaineita, keinotekoisia säilöntäaineita, keinotekoisia värejä


Ehdotettu käyttö:

Ota aikuisten ravintolisänä yksi (1) pehmeä geeli 1-2 kertaa päivässä, mieluiten aterian yhteydessä tai terveydenhuollon ammattilaisen ohjeiden mukaan.


Varoitukset:

Jos olet raskaana, imetät, otat lääkkeitä, suunnittelet lääketieteellisiä toimenpiteitä tai sinulla on jokin sairaus, ota yhteys lääkäriisi ennen minkään ravintolisän käyttöä. Lopeta käyttö ja ota yhteys lääkäriisi, jos ilmenee haittavaikutuksia. Pitää poissa lasten ulottuvilta. Säilytä huoneenlämmössä. Älä käytä, jos pullon ulkotiiviste puuttuu tai on vaurioitunut.


Kaikki Ravintolisiä kategorian ulkoilu tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. trekkinn:sta löydät täyden Solgar-kokoelman Ravitsemus tuotteita. Solgar:n Vitamin D3 400 IU 10 mcg 100 Units:een hinta on 11.49 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Solgar Vitamin D3 400 IU 10 mcg 100 Units

Väri
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up