up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Solgar

Solgar Vm-75 60 Units

plus
  • Play videoSolgar Vm-75 60 Units
  • Solgar Vm-75 60 Units

Solgar Vm-75 60 Units

Tuotekuvaus Solgar Vm-75 60 Units

Solgar® VM 75 on lippulaivamme, palkittu multivitamiinitabletti, joka sisältää 28 vaikuttavaa ainetta ja 13 välttämätöntä ravintoainetta. Käytä yksi päivä tukemaan jokapäiväistä hyvinvointiasi ja auttamaan sinua elämään aktiivista elämäntapaa.


Tämä johtava multivitamiini käyttää korkealaatuisia ainesosia, mukaan lukien luonnolliset vesipinnoitteet synteettisten vaihtoehtojen sijaan.
Vesipitoiset päällysteet ovat vesipohjaisia, mikä parantaa kehon pilkkomista tuotteessa ja tarjoaa ravintoaineiden paremman imeytymisen sinulle.
Vitamiinit vapauttavat ruoan energian, vähentävät väsymystä ja edistävät yleistä terveyttäsi ja hyvinvointiasi.
C-vitamiini on välttämätöntä immuunijärjestelmän normaalille toiminnalle.
Ensiluokkaiset ainesosat, mukaan lukien kelatoituneet mineraalit.
Sana "kelatoitu" on otettu kreikan kielestä sanaan Claw ja tarkoittaa, että mineraali on muodossa, joka parantaa ravintoaineen imeytyvyyttä.
Sisältää tärkeitä antioksidantteja C- ja E-vitamiinia, joka suojaa sinua vahingoittamasta vapaita radikaaleja.
Vapaat radikaalit ovat epävakaita molekyylejä, jotka voivat vahingoittaa kehosi soluja ja liittyvät tiettyihin terveysongelmiin ja ennenaikaiseen ikääntymiseen.
Kalsiumia tarvitaan normaalien luiden ylläpitoon ja se auttaa aineenvaihduntaa normaalissa energiantuotantotoiminnossa.
Foolihappo vaikuttaa punasolujen normaaliin toimintaan.
Kaikki Solgar®-tuotteet täyttävät alan tunnustamamme "kultastandardin" huippuosaamiseksi.
Valmistettu luonnosta peräisin olevista ainesosista ja innovatiivisesta vuodesta 1947 lähtien, Solgar® on täydellinen täydennys terveydelle - 98% Solgar®-kuluttajista suosittelee tuotemerkkiä
Tervetuloa Solgar Vm-75 60 Units erikoistarjoukseemme. trekkinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia ulkoiluvarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa ulkoilutuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Ravintolisiä.

Ominaisuudet Solgar Vm-75 60 Units

Väri
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up