`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sorel

Sorel 1964 Pac 2

Sorel 1964 Pac 2

  • Sorel 1964 Pac 2
  • Sorel 1964 Pac 2
  • Sorel 1964 Pac 2
  • Sorel 1964 Pac 2

Sorel 1964 Pac 2

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Sorel 1964 Pac 2

Klassinen Sorel 1964 Pac on ansainnut maineensa laatua tarjoamalla lämpöä, kestävyyttä ja mukavuutta talven paketti boot monipuolisesti, matala profiili.Tekniset tiedot:


Sauma sinetöity vedenpitävä mokka nahkaa

Irrotettava 6mm pestävä, kierrätetty tuntui InnerBoot

Sherpa Pile lumi ranneke

2.5mm liimata tuntui Pakkastulppa

Käsityönä vedenpitävä vulkanoitu kumi kuori kalanruoto ulkopohja.


Löydä suosikki Naisten kengätmallisi ja nauti ulkoilusta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Sorel 1964 Pac 2:n. Jos sinulla kysyttävää Sorel 1964 Pac 2:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä ulkoiluasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Sorel 1964 Pac 2

Sukupuoli
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (10)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Ero kuin valokuvassa

-

Saapuun kyljessä oleva happea-etiketti on valokuvassa valkoinen, mutta toimitettu esine on musta ja hapokas-etiketti on huomaamaton. Olen erittäin pahoillani siitä, että pidin siitä ja ostin sen. Taso, jonka haluat korvata, jos mahdollista.

Erinomainen

-

Ostin ne tytölleni ja hän on erittäin onnellinen. Hän on käyttänyt niitä, kun on ollut rankkaa lumisadetta.

Nopea toimitus

-

Liian leveä jalka, joten ne eivät näytä yhtä tyylikkäiltä kuin kuvassa. Mutta saappaat pysyvät kauniina ... He näyttävät enemmän kuin sateenvarjojen leveys, niin hämärät.

Hyvä tuote

-

Lämmin ja hyvin vedenpitävä saappaat. Erinomainen yleinen laatu. Koko on oikea, kokeile niitä ensin myymälässä. Toimitus ajoissa vapaapäivistä huolimatta

Loistava

-

Erittäin hyvä saappaat, mukavuus ja lämmin. Koko on suuri. Minulla on 39 ja 38,5 olisin ollut täydellinen

Sorel saappaat

-

Olen jo pari nämä kengät joten tiesin mitä odottaa. Ne ovat erinomaista vastinetta ostaessaan niitä Trekinn ja palvelu on ensiluokkaista. Kiitos.

Aivan liian leveä

-

Kenkä on todellakin lämmin ja toistaiseksi myös vesitiivis, mutta se on aivan liian leveä leikkaus. Onko se todella naisen kenkä? Tuskin ... Vaikka minulla on laaja jalat, mutta miehelleni nämä ovat vielä tarpeeksi leveä ...

asiantuntijamme vastaavat

Hei, nämä ovat naisten saappaat, mutta Sorel n jalka leveys on laaja tämäntyyppisessä saappaita. Kiitos.

Sorell saappaat

-

Paljon leikkaus liian leveä

Suosittelen niitä huikeat ihmisille!

-

Cool! Kävin Puolaan talvella nämä kengät ja en ole käyttänyt mitään kylmä. Ainoa kulutuspinnan tarttuu paljon kuitenkin on hieman outo, mutta se on normaalia, koska osa on kuin kumisaapas vettä. Lisäksi varokaa kokoa, koska se ei vastaa täsmälleen numero. Olen Kiilaa 39 ja nämä olisivat olleet hyvin 38.

Erittäin hyvä palvelu

-

Tuote on erittäin laadukas erinomaista palvelua.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje