`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sorel

Sorel The Campus

Sorel The Campus

Sorel The Campus

Sorel The Campus

Sorel The Campus

Sorel The Campus

  • Sorel The Campus
  • Sorel The Campus
  • Sorel The Campus
  • Sorel The Campus
  • Sorel The Campus
  • Sorel The Campus
  • Sorel The Campus
  • Sorel The Campus

Sorel The Campus

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Sorel The Campus

Sujauttaa Tulokas ja pään pois luokkaan, kahvi, ostoksilla tai rinteitä after ski. Vedenkestävä mokka nahka silmiä hivelevä Chevron pörröinen huopa takaisin ja fleecevuori lainojärjestelyn tämän siirry käynnistää tyylikkyyttä.

Ominaisuudet:

Ylempi: Vedenkestävä mokka nahka saatavilla viltti aluskate.

Pohjallinen: Irrotettava valettu EVA pohjallinen kantapään kuppi ja kaari tukea, fleece topcover.

Välipohja: EVA.

POHJAMATERIAALI: Pohja luokka EVA kumilla pito palkoja.

Tekniset tiedot:

Paino: 12,6 oz / 360 g


Suunnitteletko Sorel The Campus:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi trekkinn:n, ulkoilukaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 63.99 $, ainoastaan rajoitetun ajan! trekkinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Sorel-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla ulkoilu tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Sorel The Campus

Sukupuoli
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (20)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Viihtyisää

-

Ne ovat erittäin mukavia ja lämpimiä ... kooltaan sanoisin, että ne veistävät suuriksi, koska pyysin kokoani ja tunnen ne olevan hiukan löysät, mutta paksulla sukalla ne ovat mahtavia.

Calentitas

-

Erittäin mukavat ja lämpimät saappaat, koko hieman iso, mutta ne sopivat käytettävän hihnan kanssa

Hyvä

-

Tavallinen koko on 21,5 cm ja tilaukseni tällä kertaa 22,0 cm. Se näyttää hiukan iso, mutta sillä ei näytä olevan väliä, jos käytät paksuja sukkia. Olen erittäin onnellinen, koska se näyttää söpöltä, mukavalta ja on halvempi kuin mikään muu. Kiitos!

Hyvä ostaa

-

Hyvä osta! Hyvä hinta ja hyvä laatu kulkevat käsi kädessä; Ne ovat mukavia, kauniita, nykyisiä .... Ostaisin heidät uudestaan

Mukava ja lämmin

-

Saapas on erittäin mukava ja lämmin erittäin hyvää vastinetta rahalle

Lumottu !!!

-

Lämmin, mukava ja erittäin hyvä vastine rahalle

Rakastunut

-

Rakastunut heihin! Lämpimät ja erittäin mukavat puolikokoisten lisäksi tekevät niistä ihanteellisia!

Täydellinen

-

Erittäin mukava, lämmin ja mukava. Vain veistä, joten suosittelen ottamaan numeron enemmän tai puoli enemmän. Hyvä ostaa.

Hyvä ostaa

-

Mukavat ja erittäin lämpimät, ne ovat käytännöllisesti katsoen samat kuin kuvassa näyttävät ... lyhyesti sanottuna hyvä hankinta!

Mukava ja lämmin

-

Saappaat ovat kauniita, kuten myös kuva. Ne ovat erittäin lämpimiä ja näyttävät erittäin mukavilta. Minun on täytynyt palauttaa heidät, koska he olivat mahtavia. Suosittelen, että pyydät tavallista kokoasi, koska vaikka ne ovat pehmustetut sisällä, se on leveä saapas ja normaalia suurempaa kokoa ei tarvita.

Kylmäksi, hienoa

-

Mukava, mukava ja lämmin!

Super kaunis ja lämmin

-

Saappaat ovat näppylä, ne ovat erittäin kauniita ja mukavia ja niissä on paljon vaatteita, koska ne ovat vedenpitäviä, mutta en ole silti pystynyt varmistamaan niitä.

Kengät

-

Rakastan heitä! Erittäin lämmin ja mukava.

Erinomainen kaunis saapas

-

Minulla on 6 paria näitä saappaita ja tämä oli ensimmäinen väri, jonka toin, näyttää siltä, että Sorel lopettaa niiden valmistamisen monenlaisissa väreissä, joten olen tuonut toisen parin varmuuskopioksi, kun nykyinen parini kuluu, rakastan niitä niin paljon. Ne näyttävät superltä kiinnitettyjen farkkujen suhteen ja näyttävät pienen osan sukistasi, ne ovat erittäin hienoja ja huomionarvoisia, kun käytän niitä.

Tyytyväinen, hyvä ostaa!

-

Saapui: Tilain ja saavuin 10 päivässä. Se oli mukava yllätys, koska saapui suunniteltua aikaisemmin. Mukavuus: Yritin pysyä kotona. Jos koko sisäosa on pörröinen ja paljain jaloin, se tuntuu hyvältä ja haluan käyttää sitä koko ajan. Onko pohjallinen iskunvaimennus? Kevyt ja helppo kävellä. Koko tunne: Se on hyvä tavallisessa koossa. Aioin käyttää sukkia ja ostin 24,0 senttimetriä, yksi koko suurempi. (Tavalliset kengät ovat 23,5 cm paljain jaloin ja 24,0 cm sukat.) Ulkonäkö: Värit ovat kuvan mukaiset. Oikeastaan se on hiukan kiiltävä, joten artikkelissa on enemmän kuin kuvaa ostohetkellä, ja se näyttää olevan korkeampi kuin ostettu hinta.

Super mukava ja kuuma

-

Rakastan heitä!

Kaunis, kaunis.

-

Saappaat ovat kauniita ja erittäin laadukkaita, mutta minun piti palauttaa ne, koska minulle oli vaikea laittaa jalka niihin. Mikä häpeä

Erinomainen

-

Mukava! Lämmin ja vedenpitävä! Erinomainen laatu / hinta-suhde!

Arvokas

-

Haluat kylmän tulevan

Loistava

-

viihtyisää

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje