`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sorel

Sorel Whitney Short Lace

Sorel Whitney Short Lace

Sorel Whitney Short Lace

Sorel Whitney Short Lace

  • Sorel Whitney Short Lace
  • Sorel Whitney Short Lace
  • Sorel Whitney Short Lace
  • Sorel Whitney Short Lace
  • Sorel Whitney Short Lace
  • Sorel Whitney Short Lace

Sorel Whitney Short Lace

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Sorel Whitney Short Lace

Lämpö ja vertaansa vailla oleva vedenpitävä suoja täyttää urheilullisen lyhyen takin, jota voit käyttää missä tahansa. Naisten Whitney Short Lace -mallissa on tyylikäs, hämmentynyt vedenpitävä tekstiililevy, jossa on vedenpitävä hengittävä kalvo sekä 200 g eristys, joka pitää jalat lämpimänä, kun kävelet talven ihmemaassa. Pehmeä fleece vuori ja muhkeat faux fur trim dial up kodikas tekijä vieläkin.

Ominaisuudet:

Ylä: Vedenpitävä nailon ylä- ja pu-päällystetty synteettinen peite. Vesitiivis hengittävä kalvorakenne. Faux Fur Cuff ja Microfleece vuori.

Pohjallinen: irrotettava muovattu pu kuten Eva-pohjallinen, Microfleece Topcover.

Välipohja: Kumi.

Ulkopohja: valettu kumipohja.

Tekniset tiedot:

Akselin korkeus: 6 tuumaa.

Koron korkeus: 1 tuumaa.

Alustan korkeus: 1 tuumaa.


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään trekkinn:ssa, omassa ulkoiluvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Saappaattuotteita suoraan Sorel:lta. Kysy meiltä lisää ulkoilutuotteista, kuten Sorel Whitney Short Lace, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (9)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kommentin otsikko

-

Käytä hyvin

Hyvin

-

Hienoa ... ne ovat erittäin hyviä!

Rakastan heitä

-

Paras ... lämmin jalat aina! Lipasto ja viileä ... Pyydä vielä yksi koko.

Paras

-

Ehdottomasti tämän talven paras ostoni !!! Ne ovat viihtyisiä ja erittäin mukavia, ja jalkani ovat lämpimät ja kuivat koko päivän. Se on talven parhaat kengät !!!

Niin kodikas.

-

Rakasta näitä saappaita! Valitsin koon, joka on suurempi kuin todellinen koko ja ne sopivat täydellisesti. Ne ovat niin lämpimiä ja viihtyisiä.

Upea show

-

Osti parin vaimoon, koska hän tarvitsi jotain pukeutuakseen rinteiltä lomalle. Hyvin istuva ja erittäin mukava. Vedenpitävä ulkorengas varmisti, että jalat pysyivät kuivina ja vuoraus oli tarpeeksi hyvä pitämään kylmä. Olisi erittäin suositeltavaa.

Pettymys

-

Hei, tilaamasi koko ei ole oikea koko, näiden saappaiden on oltava pieniä. Tilaan parin uudelleen tulostamisen ja palautusetiketin maksamisen jälkeen. Minun on edelleen maksettava lähetyskustannukset uuden koon vastaanottamisesta. Olen pettynyt ajatellen, että vaihdon tapauksessa kustannukset korvataan. Maksan 3 kertaa lähetyskulut ... Periaatteessa sinun on todellakin oltava varma ostoksestasi.

Arvostelu

-

erittäin tyytyväinen ostettuun! kengät sopivat hyvin, vaikka ostin yhden koon isommaksi, se sopii hyvin, kun pukeutuu paksuja sukkia.

Täydellinen niin lämmin

-

Super helppo laittaa päälle ja pois. Pitää jalat lämpimänä ja kuivana.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje