up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu flecha Suojaukset flecha

flecha Aurinkolasit ()

load

Kuinka valita aurinkolasit ulkona?

Aurinkolasit

Aurinkolasit ovat eräänlaisia suojaavia silmälaseja, jotka on alunperin tarkoitettu estämään voimakas auringonvalo ja paljon energiaa käyttävä ilmeinen valo vahingoittamasta silmiä. Aurinkolasit, jotka estävät 99% 100% UVA ja UVB säteiltä, voivat suojata silmiäsi. On olemassa monenlaisia aurinkolaseja, kuten poikien aurinkolasit, tyttöjen aurinkolasit, unisex aurinkolasit, naisten aurinkolasit, aikuisten aurinkolasit, vauvan aurinkolasit.

Kuinka valita aurinkolasit ulkona

Tässä on joitain vinkkejä aurinkolasien ostamiseen ulkona:

Valitse ne, jotka estävät 100% UV säteiltä. Ainoa merkittävin asia, jota kannattaa etsiä ostaessasi aurinkolaseja silmiesi säilyttämiseksi, on tarra tai merkki, joka osoittaa, että ne estävät 100 prosenttia UV säteistä. Kuitenkin alle puolet aurinkolasien ostajista vaivautuu tarkistamaan, suojaavatko linssit silmät ultraviolettivalolta.
Suurempi on luotettavampi. Mitä enemmän aurinkolasit peittävät, sitä vähemmän aurinkoa aiheutuu silmille. Harkitse ylimitoitettujen lasien tai ympäröivien silmälasien ostamista, jotka tukevat UV valon vähentämistä tunkeutuen silmään sivulta.
Tummemmat linssit: Vaikka hyvin tummat linssit saattavat näyttää muodilta, mutta ne eivät merkittävästi estä enemmän UV säteitä. Joten älä valitse tummia linssejä.
Väri: Joissakin aurinkolaseissa on keltainen, vihreä tai harmaa linssi. Ne eivät estä enemmän auringonvaloa, mutta voivat lisätä kontrastia, mikä voi olla hyödyllistä urheilijoille, jotka harrastavat urheilua kuten baseballia tai golfia.
Polarisoidut linssit: Polarisaatio vähentää heijastavien pintojen kuten veden tai jalkakäytön heijastuksia. Tämä ei tarjoa enemmän suojaa auringolta, mutta voi tehdä liikkumisesta, kuten ajamisesta tai vedessä olemisesta, luotettavamman tai miellyttävämmän.
Hinta: Aurinkolasien ei tarvitse maksaa paljon rahaa toimiakseen kunnolla. Halvemmat parit, jotka on merkitty 100 prosentin UV estoon, voivat olla yhtä hyödyllisiä kuin kalliimmat vaihtoehdot.
• Tuotemerkki: Voit ostaa poikien aurinkolasit, tyttöjen aurinkolasit, unisex aurinkolasit, naisten aurinkolasit, aikuisten aurinkolasit, vauvan aurinkolasit Julbo , Trespass , Grivel , Oakley , Cebe .


clouse menu Sulje