up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Suojakypärä ulkona

Kiipeilykypärä

Kiipeilykypärä on tarkoitettu puolustamaan sinua monien yleisten kiipeilytilanteiden vieressä; esimerkiksi silloin, kun on kivilanka. Kiipeilykypärä suojaa päätäsi täydellisesti. Kiipeilykypärä suojaa päätäsi täydellisesti. Se tunnetaan myös vaelluskypäränä. Voit ostaa retkeilykypärän Salewa , Petzl , Black Diamond , Millet ja Mammut . Nämä merkit tarjoavat laajan valikoiman miesten kypärät, naisten kypärät, unisex kypärät ja juniorikypärät.

Vuorikiipeilykypärä

Vuorikiipeilykypärän käyttö varmistaa turvallisuuden vuorella mahdollisesti esiintyvistä erilaisista olosuhteista. Vuorikiipeilykypärä on valmistettu polyuretaanista, joka takaa keveyden. Kiipeilykypärän on oltava kestävämpi. Näillä kypärillä on poikkeuksellisia eroja muihin kypäriin, koska niiden on kyettävä torjumaan vaikutuksia kiinteillä ulkopinnoilla.

Laskettelukypärä

Laskettelukypärä suojaa kynsiäsi kaatumiselta, suksien törmäyksiltä ja puiden oksilta. Laskettelukypärä on hyvin tuttu maastohiihtoon, koska ne ovat ilmavia ja hyvin ilmastoituja. Etsi kevyt laskettelukypärä parhaan vakauden saavuttamiseksi alamäkeen.


clouse menu Sulje