up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka valita laskettelulasit?

Laskettelulasit Miehet

Anna miesten kuljettaa lasit lasien suojalasien alla lasien suunnittelemien laskettelulasien yli. Miehet laskettelulasit tarjoavat selkeän kuvan suojaten heitä. Kaksikerroksinen linssiteknologia, jossa on huurtumaton sisäinen linssi ja tuuletusikkunat päässä ja pohjassa, antavat sumu ja lumilautailukokemuksen.

Laskettelulasit, naiset

Naisten laskettelulasissa on termoplastinen polyuretaanikehys ja hydrofiilinen pinnoite. Näillä laskettelulasilla naisilla on keskisuuri sovitus useimmille naisille aurinkoisina ja pilvisinä päivinä. Ihanteellinen kylmän sään harrastuksiin, kuten hiihtoon ja lumilautailuun. Pyöreä peililinssi on täynnä ominaisuuksia antamaan ulkoinen näkymä ja vääristymätön läpinäkyvyys.

Laskettelulasit Junior

Nuorempien laskettelulasien muotoilu on vallankumouksellinen. Kelluva kalvo vähentää silmälasien temppelin voimia. Sytytyspeili, kaksoislinssi junior laskettelulasit, antaa hyvän tuuletuksen. Nuoremmissa laskettelulasissa on hypoallergeeninen kasvovaahto, kaksipuolinen hihnan säätö mukautetulla hihnagrafiikalla.

Lumilautailulasit

Jääpaloja voi päästä silmiin, samoin kuin oksat ja oksat, kun pudotat puiden sisään. Lumilautailulasit voivat auttaa suojaamaan silmiäsi vuoren vaaroilta. Lumilautailulasit tekevät matkastasi paljon miellyttävämmän. Voit ostaa nämä suojalasit osoitteesta Salomon , Julbo , Trespass , Grivel ja Oakley .

Vinkkejä laskettelulasien valitsemiseen

1. Osta hyvin varustellusta urheilutarvikekaupasta. Maksat vähemmän, ja sinulla on enemmän mahdollisuuksia tehdä älykkäitä päätöksiä.
2. Ota suojalasit ulos nähdäksesi, kuinka linssit toimivat oikein luonnonvalossa, ja valossa häikäisemättömät lasit ovat parhaita.
3. Tavoitteena on saada linssin sävy, joka antaa hyvän yhdistelmän värin terävyyttä ja silmien väsymissuojaa.


clouse menu Sulje