up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Mitä suojavarusteita tarvitsen?

Suojavarusteet ulkona, mukaan lukien seuraavat tuotteet:

Kypärät

Kypärän käyttäminen tarjoaa suojaa ja voi rajoittaa päävammoja. Valitse kiinteä kypärä, joka on mukautettu erilaisiin olosuhteisiin. Nykyään löydät monia klassisia kuvioita ja voit valita ylimääräisiä etuja, kuten joustavat sisäosat ja pehmustetut hikinauhat. Voit ostaa kaikki suojavarusteet Petzl , La Sportiva , Mammut , Trespass , Grivel

Aurinkolasit

Luotettavan aurinkolasiparin ansiosta haitallisten aurinkosäteiden vaara saattoi olla rajallinen. Kun kosketat kirkasta auringonvaloa tai infrapunasäteilyä, aurinkolasit tarjoavat täydellisen suojan. Tämä on yksi parhaista suojavarusteista ulkona.

Naamiot

Pölynaamarit suojaavat hienolta pölyltä ja muilta epäterveiltä hiukkasilta. Jos aineet ovat myrkyllisiä, käytä koko kasvonaamiota. Tämä tarttuu tiiviisti kasvoihin, jotta nenä ja suu voidaan suojata vaarallisilta saasteilta.

Tarvikkeet kypärään

Tässä on joitain lisävarusteita kypärään seuraavasti:

Visiiri
Visiiri on suoja, joka suojaa silmiä, kuten varjostamalla niitä auringolta tai muulta kirkkaalta valolta tai suojaamalla niitä esineiltä. Päähineet, jotka koostuvat vain visiiristä ja nauhasta keinona kiinnittää se pään ympärille. Tällainen pystysuora päällinen hatulle tai kypärälle.

Tuuletusaukot
Kypärän tuuletusaukot mahdollistavat ilmastointilaitteen, kun pyöräilijä käyttää sitä. Ne löytyvät tyypillisesti leuatangosta, otsaan ja kypärän takaosasta. Se on yksi parhaista kypärän lisävarusteista.

Sulkemisjärjestelmä
Sulkemisjärjestelmässä on leukahihna, joka auttaa pitämään kypärän paikallaan, päähäsi ajon aikana. Kypärissä yleensä oleva sulkujärjestelmä on D rengasjärjestelmä, jossa leukahihna on yhdistetty kahden D renkaan ympärille.


clouse menu Sulje