up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Tasco
360

Tasco Essentials Porro 16x50 Binoculars

plus
  • 360Tasco Essentials Porro 16x50 Binoculars
  • Play videoTasco Essentials Porro 16x50 Binoculars
  • Tasco Essentials Porro 16x50 Binoculars

Tasco Essentials Porro 16x50 Binoculars

Tuotekuvaus Tasco Essentials Porro 16x50 Binoculars

Täydellinen teatteriin, urheilutapahtumiin tai luontotarjontaan Tasco 16x50 kiikarit voivat tehdä kaiken. Nämä Tascon kiikarit ovat vakiokokoisia, jotta ne sopivat helposti kukkaroosi tai huonosti, mutta riittävän suuriksi kaukokartoituksille. Keskitarkennusjärjestelmällä Tasco Essentials kiikarit ovat helppokäyttöisiä ja nopeasti säädettävissä, kun jokainen sekunti laskee. Nauti seuraavasta seikkailusta karuilla mutta tyylikkäillä Tasco MC-kiikareilla.

OMINAISUUDET:

Porro Prism -järjestelmä

Täysin päällystetty linssimateriaali

Margnification: 16x

Objektiivin linssin halkaisija: 50 mm


Tunnetko jo kaikki Tasco Essentials Porro 16x50 Binoculars:n ominaisuudet? trekkinn:ssa, valikoimme ulkoilutuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Leirintä ja telttailutuotteita, tsekkaa koko Kiikarit valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Tasco, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien ulkoilu asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Tasco Essentials Porro 16x50 Binoculars

Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up