`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tecnica

Tecnica Supreme Max 3.0

  • Tecnica Supreme Max 3.0
  • Tecnica Supreme Max 3.0
  • Tecnica Supreme Max 3.0

Tecnica Supreme Max 3.0

Tuotekuvaus Tecnica Supreme Max 3.0

Reitti- ja ultrajuoksuajureille, jotka etsivät suurta iskunvaimennusta, vakautta ja suojaa.

Tekniset tiedot:

Ylempi saumaton synteettinen PU (Tecniskin), mesh

Vuori Ei liukua, hengittävä 3D-tekstuurikuitu

Välipohja EVA-tekniikka, TX-reaktiivinen yhdiste

Ulkopohja Vibram® MEGAGRIP-yhdiste

Jalkapohja Anatominen kaksinkertainen tiheys Ortholite®

Koot M UK 6 12½ W UK 4 8½

Paino M 335 gr W 280 gr

Pudota 8 mm

tekniikka:

TECNICA ROLLING SYSTEM:

Tecnica Rolling System on järjestelmä, joka koostuu kolmesta vyöhykkeestä, joista jokaisella on erilaisia ominaisuuksia, jotka perustuvat jalkojen eri alueisiin ja niiden liikkumiseen. Perinteisesti kengät on jaettu kahteen osaan: takana 1/3 (kantapäästä jalkaan) ja etuosa 2/3 (kaaresta kärkeen). Tecnica-valssausjärjestelmä kääntää nämä mittasuhteet: kengän takaosassa on 2/3, mikä takaa paremman iskunvaimennuksen ja aikaisemman ja täydellisemmän kosketuksen maahan ja tarjoaa nestemäisemmän rullan ilman energiaa ja jatkuvaa pitoa. Energian eteenpäin siirto taataan kengän kokonaiskestävyydellä, saavuttaen maksimaalisen valssauksen etualueella (1/3 kengästä) ja mahdollistaa suuremman etenemisvoiman, samalla kun kulutetaan vähemmän energiaa, vähennetään väsymystä ja parannetaan suorituskykyä.

WRAP´N FREE:

Wrap & Free System toimii yhdessä kiinnitysjärjestelmän kanssa kengän luomiseksi, joka mukautuu kaikkiin eri jalkamuotoihin, mikä antaa mahdollisimman suuren käärimisen ja vapauden. WRAP Käämivyöhyke on peräisin arkkitehtonisesta geometrisesta rakenteesta, joka ympäröi jalkaa keskiosaan, ja se on suunniteltu takaamaan maksimaalinen vakavuus, kiinnityssäätö ja suorituskyvyn tarkkuus. ILMAINEN Kauluksen läheisyydessä oleva alue ja istuimen vieressä oleva alue korostavat rakenteellisen rakenteen, joka on kevyt ja joustava ja joka on suunniteltu mahdollisimman mukavaksi ja kevyeksi.

LISÄTIETOJAJÄRJESTELMÄ:

EXTENDED SUPPORT SYSTEM on sisäpohjaan ja välipohjaan integroitu järjestelmä, joka on suunniteltu tarjoamaan tukea istukan kaarelle ja pitämään jalka oikeassa asennossa ajon aikana kaikissa eri maastoissa ja kaltevuuksissa. Sekä välipohja että erityisesti suunniteltu pohjallinen, joka on luotu yhteistyössä Ortholite®: n kanssa, ovat epäsymmetrisiä, jolloin sisäprofiili on korkeampi kuin ulompi. Tämä pitää jalan oikeassa asennossa ja kulmassa liikkeen suunnassa.

ULKOISET YHTEISÖT:

VIBRAM® MEGAGRIP tarjoaa erinomaiset pitoominaisuudet bothdry- ja märkäalueilla säilyttäen samalla korkean kestävyyden. TECNIGRIP Premium -kumi-komposiittimateriaali yhdistettynä suorituskyvyn geometriaan ja vierintäprofiiliin takaa maksimaalisen otteen varmistamalla mahdollisimman suuri pinta-ala maadoituskontaktissa ja yhtenäinen painejakauma.


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään trekkinn:ssa, omassa ulkoiluvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Kengättuotteita suoraan Tecnica:lta. Kysy meiltä lisää ulkoilutuotteista, kuten Tecnica Supreme Max 3.0, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Tecnica Supreme Max 3.0

Sukupuoli
Ominaisuudet
Materiaalit
Anturateknologia
Drop
Jalkineen paino
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Tecnologias Tecnica Supreme Max 3.0

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomaiset kengät

-

Henkilökohtaisesti pidän niitä parhaimpana polkukengänä niille, joilla on polvivaikeuksia. Harmi, etteivät he enää tuota niitä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje