up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu flecha Teltat flecha

Lisävarusteet ja varaosat ()

load

Retkeilyvarusteet ja tarvikkeet

Selkänojat

Selkänojat ovat tuolin, sohvan, penkin tai muun kalusteen osia, joita käytetään selkänojien lepäämiseen. Retkeilytuolien selkänojat lisäävät mukavuutta ja helpotusta, kun istut telttatuolissasi. Se antaa tarkan asennon ja pitää sinut rentoina ulkona kiertueella.

Kiinnittimet

Teltta pihdit ovat ihanteellisia pintansa teltta, katos, rainfly, väliaikaisia suojia, tai kangas kääre, joka tarvitsee ylimääräistä tukea pistettä. Kiinnittimet ovat kevyitä kuljettaa mihin tahansa, reikä on halkaisijaltaan 0,5 tuumaa, joten tarvittaessa voit pidentää sitä joustavalla köydellä / koukulla. Voit ostaa retkeilytarvikkeita ja kiinnikkeitä osoitteesta Vaude , Marmot , Ferrino , Regatta , Trespass .

Siivoojat

Telttojen puhdistusaineet ovat keskittyneitä ja tehokkaita. Nämä puhdistusaineet maksimoivat hengittävyyden ja pitävät vettä hylkivinä. Erinomainen myös markiiseihin, ulkokalusteisiin ja tarvikkeisiin.

Vasarat

Vasarat ovat työkaluja, useimmiten käsityökaluja, jotka koostuvat painotetusta päästä, joka on kiinnitetty suureen kahvaan, joka käännetään esittämään vaikutelman esineen pieneen osaan. Vasarat ovat erittäin hyödyllisiä retkeilyn aikana.

Koukut

Telttakoukuissa on yleensä reikä ylimmässä päässä, yleensä rakennettu puusta, metallista, muovista tai komposiittimateriaalista, pakotettu tai puristettu maahan teltan kiinnittämiseksi maahan, joko suoraan kiinnittämällä telttamateriaaliin, tai kiinnittämällä telttaan kaksi köyttä. Koukut ovat tottuneet pitämään teltan vakaana kaikissa olosuhteissa.

Telttapylväät

Telttapylväät muodostavat kovan luurangon, joka kestää suuria tuulia eikä vahingoita pudottavia tuulia. Näitä pylväitä käytetään teltan ylläpitoon. Tämä vahvuus alkaa painosta, ja suuremmat teltat saattavat olla raskaita nostaa paikoilleen.

Köydet

Köydet ovat joukko lankoja, kerroksia, naruja tai säikeitä, jotka on kääritty tai punottu yhteen isommaksi ja kestävämmäksi muodoksi. Köysillä on vetolujuus, joten niitä voidaan käyttää vetämiseen ja nostamiseen. Niitä käytetään myös telttojen kiinnittämiseen retkeilyn aikana.


clouse menu Sulje