up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Ternua

Ternua Ruma Beanie

plus
  • Play videoTernua Ruma Beanie
  • Ternua Ruma Beanie

Ternua Ruma Beanie

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Ternua Ruma Beanie

Kestävä naisten hattu valmistettu kierrätetystä polyesteristä muovipulloista. Naisten hattu on suunniteltu ulkoiluun ja kaupunkikävelyihin. Säädettävä kuvio. Tuotemerkki. Pehmeä ja miellyttävä kosketukseen.


Tekniset tiedot:

Paino: 115g
Koostumus: Kankaan koostumus: 100% polyesteriä


Teknologia:

Warmshell:
Warmshell-kankaat on valmistettu laadukkaasta raaka-aineesta ja ne on rakennettu edistyneellä tekniikalla korkeimman toiminnallisuuden saavuttamiseksi. Warmshell-luokka sisältää laajan valikoiman saatavilla olevia tekniikoita lämpöä varten. Kuitu- ja viimeistelytekniikoiden kehitys tuo jatkuvasti uusia vaihtoehtoja lämpökuoriluokkaan. · Erinomainen lämmönkesto ilman painoa · Nopea kuivuminen · Hyvä hengittävyys · Erinomainen kestävyys · Helppo hoito


Hoito:

Enimmäislämpötila 30ºC.
Älä kuivapuhdista.
Älä käytä valkaisuainetta.
Älä silitä tai käytä mitään höyrykäsittelyä.
Ei rumpukuivausta.Ternua Ruma Beanie on tuote, jonka löydät Päähineet kategoriasta, Naisten vaatteet:sta, omasta ulkoiluverkkokaupastasi, trekkinn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista trekkinn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis Ternua Ruma Beanie:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa ulkoilu:n harrastamiseen.

Ominaisuudet Ternua Ruma Beanie

Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up