`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Terveys ja ravinto

Terveys ja ravinto ulkoilu

Tee ostoksia valtavassa Terveys ja ravinton valikoimassamme. Osta erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla ulkoilun varusteita trekkinn myymälässä.

n merkit Terveys ja ravinto

Esiteltävät tuotteet Terveys ja ravinto

Kuinka valita terveys ja ravitsemustuotteita

Ravintolisät, kuten C vitamiini, D vitamiini ja B, ovat välttämättömiä vaellukselle. Nämä ravintolisät ovat erityisen tärkeitä retkeilijöille. C vitamiinin antioksidanttiset ominaisuudet auttavat korjaamaan raskaan liikunnan aiheuttamat kivut. D vitamiini on välttämätöntä luiden terveydelle, immuunitoiminnalle ja infektion hallitsemiselle. Paras ravintolisätuotemerkki on Nutrisport .

Ensiapu

Ensiapu on pakkaus tai laatikko, joka sisältää laitteita, joita käytetään pienten vahinkojen, kuten vammojen, naarmujen, haavojen, rakkuloiden ja kantojen, hoitamiseen. Laajempi ensiapu voi kattaa myös selviytymisvälineet tai huoltotarvikkeet, kuten hyönteisten puremapyyhkeet tai kylmä ja flunssalääkkeet. Petzl , Salewa , CMP , Mammut , Vaude , Ferrino ovat tuotemerkkejä, joista voit ostaa ensiapua.

Henkilökohtainen hygienia

Henkilökohtaisen hygienian sarja sisältää esineitä, jotka auttavat sinua rentoutumaan, rentoutumaan ja asioita, jotka saavat sinut hymyilemään, virkistävät ja auttavat sinua ilmaisemaan mieltäsi. Paras henkilökohtaisen hygienian pakkaus on saatavana näille tuotemerkeille Salewa, Black Diamond , VAUDE, Sea to Summit , Regatta .

Urheilulisät

Urheilulisät ovat ravintolisiä, joita tavallisesti käyttävät kehonrakennus, painonnosto, erilaiset taistelulajit ja yleisurheilu lihasten massan kasvun edistämiseksi. Urheilulisät ovat kapseleita, jauheita tai nesteitä, joita käytetään lihasten vahvistamiseen tai kestävyyden parantamiseen. Osta urheilulisiä näistä tuotemerkeistä Powerbar , 226ERS , Nutrisport, Ana Maria Lajusticia

Nauhoittaminen

Teippaus on parantava työkalu, ja siitä on tullut usein suosittua urheilukentällä. Nauhoittamista on harjoitettu pitkään urheiluvammojen estämiseen ja hoitoon. Sitä ei käytetä vain urheiluvammojen, vaan myös muiden loukkaantumisten yhteydessä. 8 C Plus , Ultimate Performance , Compex , Theraband ovat tunnettuja teippauksen tuotemerkkejä.

Sulje