up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

The north face
360

The north face Connector 27.5L

The north face Connector 27.5L

The north face Connector 27.5L

The north face Connector 27.5L

The north face Connector 27.5L

plus
  • 360The north face Connector 27.5L
  • Play videoThe north face Connector 27.5L
  • The north face Connector 27.5L
  • The north face Connector 27.5L
  • The north face Connector 27.5L
  • The north face Connector 27.5L
  • The north face Connector 27.5L

The North Face Connector 27.5L

Tuotekuvaus The north face Connector 27.5L

Connector Reppu on rakennettu viemään sinut aamulla työmatkasta viikonloppuihin vuorelle, ja siinä on kaikki tarvitsemasi yhdessä mukavassa pakkauksessa. Siellä on suojaava kannettavan tietokoneen suojus ja runsaasti tilaa kansioille ja kynille, kun käytät sitä viikon aikana. Tule viikonloppuna, ominaisuuksia, kuten vesipullotaskut ja pilli solki, tekevät siitä luotettavan retkeilykumppanin. FlexVent-jousitusjärjestelmä tarkoittaa, että sitä on mukava kantaa, ja siinä on pehmustettu ilmaverkkopaneeli selkärangan kanavalla, mikä tarkoittaa, että se tukee ja tuulettaa selkääsi. Ja viimeinen kosketus: 360 asteen heijastavuus pitää sinut näkyvissä heikossa valaistuksessa, olitpa sitten menossa töistä kotiin pimeän jälkeen tai saavut polun loppuun yön laskiessa.


Ominaisuudet:

FlexVent-jousitusjärjestelmässä on kokoonpuristetut valetut olkahihnat ja pehmustettu ilmaverkon takapaneeli selkärangakanavalla maksimaalisen tuen ja ilmanvaihdon takaamiseksi
Kelluva, pehmustettu kannettavan tietokoneen holkki päälokerossa suojaa kannettavaa tietokonetta kolhuilta ja


Tekniset tiedot:

Kangas: 600D polyesteri
The north face Connector 27.5L:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Reputtuotteita Reput ja matkalaukut kategoriastamme omasta ulkoilu verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita The north face-tuotteita trekkinn:ssa, löydät laajan valikoiman ulkoilutuotteita, joista voit olla kiinnostunut. The north face on sitoutunut kehittämään ja parantamaan ulkoilukokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet The north face Connector 27.5L

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Varhainen saapuminen

-

Olin valmistautunut huomattavaan viivästykseen Coronan takia, mutta kuten tavallista, se saapui 10 päivässä ja pelastui. Se on turvallista, jos pakkaus on hieman kiinteämpi.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up