`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

The north face

The north face Connector 27.5L

The north face Connector 27.5L

The north face Connector 27.5L

The north face Connector 27.5L

The north face Connector 27.5L

  • The north face Connector 27.5L
  • The north face Connector 27.5L
  • The north face Connector 27.5L
  • The north face Connector 27.5L
  • The north face Connector 27.5L
  • The north face Connector 27.5L
  • The north face Connector 27.5L

The North Face Connector 27.5L

Tuotekuvaus The north face Connector 27.5L

North Face Connector -reppu on mukava, monipuolinen ja moderni vaihtoehto, joka vie sinut vuoristoretkellesi, kouluun tai toimistoon, koska sen kokonaistilavuus on 30 litraa, joten voit kuljettaa kaiken tarvitsemasi päivittäin.

Tämä retkeilyreppu on valmistettu kestävästä ja kestävästä polyesteristä ja FlexVent-järjestelmästä, joka tarjoaa mukavat ja säädettävät olkahihnat sekä hengittävän ja pehmustetun selkänojan . Se sisältää erityisen lokeron kannettavalle tietokoneelle ja kaksi vesipullotaskua.

Lisäksi siinä on heijastavat yksityiskohdat , rintalastan hihna, turvavihella ja täydellinen vetoketjullinen nopea pääsy. Tästä kannettavan tietokoneen reppusta tulee tärkein seikkailukumppani.

Connector Reppu on rakennettu viemään sinut aamulla työmatkasta viikonloppuihin vuorelle, ja siinä on kaikki tarvitsemasi yhdessä mukavassa pakkauksessa. Siellä on suojaava kannettavan tietokoneen suojus ja runsaasti tilaa kansioille ja kynille, kun käytät sitä viikon aikana. Tule viikonloppuna, ominaisuuksia, kuten vesipullotaskut ja pilli solki, tekevät siitä luotettavan retkeilykumppanin. FlexVent-jousitusjärjestelmä tarkoittaa, että sitä on mukava kantaa, ja siinä on pehmustettu ilmaverkkopaneeli selkärangan kanavalla, mikä tarkoittaa, että se tukee ja tuulettaa selkääsi. Ja viimeinen kosketus: 360 asteen heijastavuus pitää sinut näkyvissä heikossa valaistuksessa, olitpa sitten menossa töistä kotiin pimeän jälkeen tai saavut polun loppuun yön laskiessa.


Ominaisuudet:

FlexVent-jousitusjärjestelmässä on kokoonpuristetut valetut olkahihnat ja pehmustettu ilmaverkon takapaneeli selkärangakanavalla maksimaalisen tuen ja ilmanvaihdon takaamiseksi
Kelluva, pehmustettu kannettavan tietokoneen holkki päälokerossa suojaa kannettavaa tietokonetta kolhuilta ja


Tekniset tiedot:

Kangas: 600D polyesteri
Älä odota enää pidempään ja osta The north face Connector 27.5L. Jos sinulla on kysyttävää The north face Connector 27.5L:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä trekkinn yhteydenottosivumme kautta. trekkinn tarjoaa erityisen kokoelman Reput ja matkalaukuttuotteita ulkoilu:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Reput ja matkalaukut varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Reput varusteilla.

Ominaisuudet The north face Connector 27.5L

Sukupuoli
Ikä
Rakenne
Tilavuus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Varhainen saapuminen

-

Olin valmistautunut huomattavaan viivästykseen Coronan takia, mutta kuten tavallista, se saapui 10 päivässä ja pelastui. Se on turvallista, jos pakkaus on hieman kiinteämpi.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje