`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

The north face

The north face Fall Line 27.5L

The north face Fall Line 27.5L

The north face Fall Line 27.5L

The north face Fall Line 27.5L

  • The north face Fall Line 27.5L
  • The north face Fall Line 27.5L
  • The north face Fall Line 27.5L
  • The north face Fall Line 27.5L
  • The north face Fall Line 27.5L
  • The north face Fall Line 27.5L

The North Face Fall Line 27.5L

Tuotekuvaus The north face Fall Line 27.5L

North Face Fall Line -reppu on ihanteellinen kumppani toimistoon tai kouluun, koska sen kokonaiskapasiteetti on 30 litraa, jotta voit kuljettaa tarvitsemiasi tarvikkeita järjestäytyneellä, suojatulla ja mukavalla tavalla .

Tämä kannettavan tietokoneen reppu on suunniteltu nylon- ja ripstop-kankaista , jotka takaavat hyvän kulutuksenkestävyyden ja kestävyyden. FlexVent-järjestelmä tarjoaa säädettävät olkahihnat ja pehmustetut selkänojat ilmanvaihtokanavilla, jotta voit tuntea olosi aina tuoreeksi.

Se sisältää erityisen pehmustetun lokero tablettia tai kannettavaa tietokonetta varten , ulkoinen tasku vesipulloihin, puristushihnat, rintalastan hihnan, irrotettavan vyötärönauhan, heijastavat yksityiskohdat ja turvavihelteen, joten saat kaikki tarvitsemasi mukavuudet tässä 30 litran reppussa. .

Saapumalla junaan töihin tai lyömällä vaellusreittiä ystävien kanssa viikonloppuna, Fall Line -reppu on mukanasi joka askeleella. Päivittäistä työmatkaa varten löydät ominaisuuksia, kuten pehmustetun, fleece-vuoratun kannettavan tietokoneen hihan, paljon sisäistä organisaatiota ja jopa ulkoisen fleecevuoren lokeron aurinkolaseille tai laitteille. Vapaapäiviä varten siinä on pillipolki ja irrotettava vyötärö. Ja viimeinen kosketus: 360 asteen heijastavuus pitää sinut näkyvissä heikossa valaistuksessa, olitpa sitten menossa töistä kotiin pimeän jälkeen tai saavut polun loppuun yön laskiessa.


Ominaisuudet:

Pehmustettu, fleecevuorattu kannettavan tietokoneen pääosa päälokerossa suojaa kannettavaa tietokonetta kolhuilta ja putoamisilta ja tarjoaa nopean pääsyn
Päälokerossa on sisäinen organisaatio, jossa on fleecevuorattu mediatasku, turvallinen vetoketjullinen tasku ja joustava nauha johtoa varten


Tekniset tiedot:

Kangas: 400D nailonia
Osta nyt The north face Fall Line 27.5L niinkin edulliseen hintaan kuin 91.99 $. The north face:n valmistama Fall Line 27.5L:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. trekkinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille ulkoilutuotteille. Tarkastele kaikkia Reput ja matkalaukut-osastomme Reput:a.

Ominaisuudet The north face Fall Line 27.5L

Sukupuoli
Ikä
Rakenne
Tilavuus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Mukava laukku

-

Mukava laukku

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje