up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

The north face
360

The north face Fall Line 27.5L

The north face Fall Line 27.5L

The north face Fall Line 27.5L

The north face Fall Line 27.5L

plus
  • 360The north face Fall Line 27.5L
  • Play videoThe north face Fall Line 27.5L
  • The north face Fall Line 27.5L
  • The north face Fall Line 27.5L
  • The north face Fall Line 27.5L
  • The north face Fall Line 27.5L

The North Face Fall Line 27.5L

Tuotekuvaus The north face Fall Line 27.5L

Saapumalla junaan töihin tai lyömällä vaellusreittiä ystävien kanssa viikonloppuna, Fall Line -reppu on mukanasi joka askeleella. Päivittäistä työmatkaa varten löydät ominaisuuksia, kuten pehmustetun, fleece-vuoratun kannettavan tietokoneen hihan, paljon sisäistä organisaatiota ja jopa ulkoisen fleecevuoren lokeron aurinkolaseille tai laitteille. Vapaapäiviä varten siinä on pillipolki ja irrotettava vyötärö. Ja viimeinen kosketus: 360 asteen heijastavuus pitää sinut näkyvissä heikossa valaistuksessa, olitpa sitten menossa töistä kotiin pimeän jälkeen tai saavut polun loppuun yön laskiessa.


Ominaisuudet:

Pehmustettu, fleecevuorattu kannettavan tietokoneen pääosa päälokerossa suojaa kannettavaa tietokonetta kolhuilta ja putoamisilta ja tarjoaa nopean pääsyn
Päälokerossa on sisäinen organisaatio, jossa on fleecevuorattu mediatasku, turvallinen vetoketjullinen tasku ja joustava nauha johtoa varten


Tekniset tiedot:

Kangas: 400D nailonia
trekkinn:ssa näytämme sinulle kaikki The north face:n Fall Line 27.5L:n ominaisuudet. ulkoiluverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia The north face Fall Line 27.5L tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin The north face Fall Line 27.5L ja voit hyödyntää muita ulkoiluvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet The north face Fall Line 27.5L

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Mukava laukku

-

Mukava laukku

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up