`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

The north face

The north face Gilman Duffel S

The north face Gilman Duffel S

The north face Gilman Duffel S

The north face Gilman Duffel S

  • The north face Gilman Duffel S
  • The north face Gilman Duffel S
  • The north face Gilman Duffel S
  • The north face Gilman Duffel S
  • The north face Gilman Duffel S
  • The north face Gilman Duffel S

The North Face Gilman Duffel S

Tuotekuvaus The north face Gilman Duffel S

North Face Gilman Duffel S -reppu on suunniteltu 50 litran enimmäistilavuudella, joten voit kuljettaa sitä retkeily- tai vuorikiipeilyretkillesi , junaan ja jopa lentokoneeseen, missä kaikki esineesi ovat hyvin järjestettyjä.

Tämä retkeilyreppu on valmistettu kestäväksi sadekankaalle ja kaksoissaumoille, jotta vältetään veden pääsy sisälle. Se avautuu mukavasti läppällä olevalla D-vetoketjulla ja sinut voidaan kuljettaa säädettävillä ja irrotettavilla olkahihnoilla tai kahdella pehmustetulla sivukahvalla.

Polyesterikangas tekee siitä kestävän, elastisen ja kulutusta kestävän. Jos haluat suuremman tilan, neljän puristushihna antaa sinulle enemmän kapasiteettia tästä mukavasta duffel-laukusta vuorelle .

Base Camp Duffel -mallimme mallin mukainen Gilman Duffel on yhtä tilava ja kova. Vankka rakenne ja kestävä kangas tarkoittavat, että se voi kestää hyvin lentokoneita, junia ja lava-autojen takaosaa. Mutta se ei ole vain röyhkeä; se on myös todella käytännöllinen, ja siinä on paljon harkittuja ominaisuuksia, jotka tekevät siitä tutkijan parhaan ystävän. Käytä sitä laukkuna, kun se kulkee kahden pehmustetun sivukahvan kanssa, tai käytä sitä reppuna irrotettavien, säädettävien ergonomisten olkahihnojen kanssa, kun olet liikkeellä. Se aukeaa heti, joten näet, mitä olet pakannut sen tilavaan 50 litran tilavuuteen. Jos onnistut ylipakkaamaan, neljä puristushihnaa auttavat sinua löytämään tilaa hieman enemmän. Siinä on sisäinen verkkotasku likaisille vaatteille ja vetoketjullinen sivutasku puhelimen tai avainten turvalliseen säilyttämiseen. Se on ihanteellinen viikonloppumatkoille tai laukkuun.


Ominaisuudet:

Turvallinen vetoketjullinen sivutasku sopii puhelimeen tai lompakkoon
Irrotettavat, säädettävät, alppiin leikatut olkahihnat
Pehmustetut sivukahvat
D vetoketjun aukko säänkestävällä vetoketjulla
Päälokerossa on turvallinen vetoketjullinen tasku
Vedenkestävä Base Camp


Tekniset tiedot:

Kangas: runko 9000 FARP polyesteripohjaisella PU-pinnoitteella / pohja 1200D polyesteri
Paino: 1230g
Tilavuus: 50L
Mitat 32,5 cm x 53 cm x 32,5 cm
Oletko kiinnostunut The north face:n Gilman Duffel S:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla trekkinn:n valikoimassa, omassa ulkoilu verkkokaupassasi. Meiltä trekkinn:lta löydät suuren valikoiman The north face-merkkisiä ulkoilu varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma The north face Gilman Duffel S vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt trekkinn:n laajaan valikoimaan ulkoilu varusteita.

Ominaisuudet The north face Gilman Duffel S

Tilavuus
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin tyytyväinen

-

Erittäin mukava tuote ja se vastasi odotuksiani.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje