up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

The north face
360

The north face Groundwork 27.5L

The north face Groundwork 27.5L

The north face Groundwork 27.5L

The north face Groundwork 27.5L

The north face Groundwork 27.5L

plus
  • 360The north face Groundwork 27.5L
  • Play videoThe north face Groundwork 27.5L
  • The north face Groundwork 27.5L
  • The north face Groundwork 27.5L
  • The north face Groundwork 27.5L
  • The north face Groundwork 27.5L
  • The north face Groundwork 27.5L

The North Face Groundwork 27.5L

Tuotekuvaus The north face Groundwork 27.5L

Tyylikäs Groundwork-reppu on valtava päälokero, jossa on pehmustettu kannettavan hiha, joka antaa sinulle runsaasti tilaa kaikelle mitä tarvitset päiväksi töissä tai kampuksella. Se nousee itsestään helpottaakseen vaihteesi lastaamista ja purkamista, kun taas kaksi yläkahvaa antavat sinulle paremman tasapainon kun kuljetat sitä. Etulokeron sisällä on kätevä organisaatio, joka sisältää turvalliset vetoketjutaskut, tabletin hihan ja avaimenperän pitämään kaiken turvallisena ja siistinä. Kiinnitä takki ja muut olennaiset tarvikkeet eteenpäin käyttämällä ylimääräistä säilytystä tyylikkäällä benji-järjestelmällä. Ja kun olet menossa kotiin pimeän jälkeen, pysyt näkyvissä pakkauksesi 360 asteen heijastavien ominaisuuksien ansiosta.


Ominaisuudet:

Kaksi hihnan yläkahvaa takaavat täydellisen tasapainon, kun pakkaus on vierelläsi
Pack seisoo itsenäisesti helpottamaan tärkeiden tavaroiden lastaamista ja purkamista
Pehmustettu kannettavan hiha suojaa kannettavaa tietokonetta kolhuilta ja putoamisilta
Valtava päälokero mahtuu kaikki


Tekniset tiedot:

Keskimääräinen paino: 740g
Tilavuus: 27,5 litraa
Mitat kannettavan tietokoneen hihassa: 32,4 cm x 27,9 cm
Mitat: 27,9 cm x 21 cm x 46,1 cm
Kangas: 600D 50% kierrätettyä polyesteriä ilman kestävää PFC-vettä hylkivää (ei PFC DWR) viimeistelyä / koristeita: 100% kierrätettyä
Löydä suosikki Reput ja matkalaukutmallisi ja nauti ulkoilusta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen The north face Groundwork 27.5L:n. Jos sinulla kysyttävää The north face Groundwork 27.5L:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä ulkoiluasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet The north face Groundwork 27.5L

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Suuri reppu

-

Ensimmäistä kertaa Trek Innin käyttö, upea palvelu tilauksesta ostoksen seurantaan ja vastaanottamiseen. Reppu on syntymäpäivälahja, mutta olen todella vaikuttunut tuotteen laadusta ja varma, että myös vastaanottaja on erittäin onnellinen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up