`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Therm-a-rest

Therm-a-rest DreamTime XLarge

Therm-a-rest DreamTime XLarge

Therm-a-rest DreamTime XLarge

  • Therm-a-rest DreamTime XLarge
  • Therm-a-rest DreamTime XLarge
  • Therm-a-rest DreamTime XLarge
  • Therm-a-rest DreamTime XLarge

Therm-a-rest DreamTime XLarge

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Therm-a-rest DreamTime XLarge

DreamTime on palannut! Moni on ihastanut tätä kokeiltua ja todellista suosikkia sen erinomaisesta mukavuudesta, suuresta vakaudesta ja inflaation helppoudesta. Erinomainen valikoima epäilijöille, jotka haluavat helpottaa ajatusta nukkumisesta ulkona, DreamTimen pehmeä mukavuus vie sinut koukkuun! Ulkopuolella konepestävä kansi on pehmeä, mikrokuituliina, jonka avulla on helppo purkaa männynpeitteitä ja muita roskia, samalla kun se tarjoaa ihon mukavuutesi. Sisällä on sisäinen tyynylippa, jossa on ääriviivaa houkutteleva vaahto, joka tarjoaa ylimääräisen tuuman parvi ja 2,5 tuuman paksu itsestään täytettävän patjan ydin, joka tarjoaa äärimmäiset yöt lepäämään kotoa. Olipa oletko rentoutunut takapihalle matkalle tai viettääksesi viikonloppuasi ulkona, DreamTime-patjajärjestelmä tuo kannettavaa mukavuutta kuin mikään muu.

Ominaisuudet:

Ylellinen 3-kerroksinen järjestelmä: Self inflating patja, vaahtotyynynpäällinen ja pehmeä fleece-kansi.

Premium Comfort: Vaahdon ydin tarjoaa erinomaisen vakauden, lämmön ja tuen.

Itsetuntuminen: Puristettava vaahtomuovi laajenee täyttämään; lisää vain muutaman hengityksen haluttuun kestävyyteen.

Modulaarinen: Suojakansi on irrotettava / pestävä ja sisäpatja voidaan käyttää erikseen. Patjan ydin on 2,5 tuumaa ja R-arvo on 6.

Yhdistä kaksi: Integroidut hihnat yhdistävät toisen DreamTime-patjan kaksinkertaisen ylellisen ylellisyyden kanssa.


Therm-a-rest DreamTime XLarge:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Patjattuotteita Makuupussit kategoriastamme omasta ulkoilu verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Therm-a-rest-tuotteita trekkinn:ssa, löydät laajan valikoiman ulkoilutuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Therm-a-rest on sitoutunut kehittämään ja parantamaan ulkoilukokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Therm-a-rest DreamTime XLarge

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje