`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Therm-a-rest

Therm-a-rest Neoair Camper SV Regular

  • Therm-a-rest Neoair Camper SV Regular
  • Therm-a-rest Neoair Camper SV Regular

Therm-a-rest Neoair Camper SV Regular

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Therm-a-rest Neoair Camper SV Regular

Otimme paksun, erittäin tukevan NeoAir® Camper -patjan ja lisäsimme uuden SpeedValve ™ -mallimme, luoden nopeimman tapa tuntea olonsa ulkona. Käyttämällä yksinkertaista fysiikkaa, SV: n avulla voit täyttää eristetyn patjan jopa kolme kertaa nopeammin kuin perinteiset venttiilit ja murto-osa. Ylijännitetyn ThermaCapture ™ -tekniikan ja WaveCore ™ -rakenteen yhdistelmällä satoja sisäisiä soluja ja tehokasta, säteilevää lämmönkeruuta tuottavat luotettavan, kompakti kolmen vuodenajan mukavuus. Kun sen aika katkaista leiri, patentti vireillä, automaattinen peruutusventtiili purkaa patjan lähes välittömästi. Mukana mukana on myös mukana uutuushakki ja korjaussarja.

Ominaisuudet:

Kannettava parvi: 3 tuumaa (7,6 cm) vakiintuneesta, korkeasta loft-tuesta - täydellinen puolirakenteisiin ja mukavuutta hakeville.

Nopea inflaatio: SpeedValve ™ täydentää hengitystäsi, täyttämällä patja 1/3 perinteisten venttiilien aikaan.

Nopeampi deflaatio: Patentti odottaa automaattista peruutusta SpeedValve ™ deflates lähes välittömästi nopeaan ja helppo pakkaus.

NeoAir® Advantage: WaveCore-rakenne ja Thermacapture-tekniikka tarjoavat vertaansa vailla olevan mukavuuden ja lämpöisyyden.


Löydä suosikki Makuupussitmallisi ja nauti ulkoilusta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Therm-a-rest Neoair Camper SV Regular:n. Jos sinulla kysyttävää Therm-a-rest Neoair Camper SV Regular:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä ulkoiluasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Therm-a-rest Neoair Camper SV Regular

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje