`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Therm-a-rest

Therm-a-rest ProLite

  • Therm-a-rest ProLite
  • Therm-a-rest ProLite

Therm-a-rest ProLite

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Therm-a-rest ProLite

PROLITE on kevyin ja pienikokoisin itsestään täyttyvä patja saatavilla. Self inflaatio pitää perustaa erittäin helppoa ja sen stanssatut vaahto pakkauksissa pieni, helposti istuva sisällä eniten ultrakevyt pakkauksissa. Se on ihanteellinen paljon kilometrejä, nopea matkat joissa jokainen gramma lasketaan. Suojapussi mukana.

Tekniset tiedot:

Kevyt: kevyin itsestään täyttyvä patja saatavilla.

Tehokas Lämpö: viistoleikkaus kanavat vaahtoon vähentää irtotavarana ja säilyttää lämpöä paremmin kuin suora leikkaus vaahto.

Erittäin Pakattava: Ultrakevyt, lävistäjä leikkaus vaahto ja kapeneva muoto pitää ProLite patjan erittäin pakata ystävällinen.

Itsestään täyttyvä: Laajeneva vaahto ydin self täyttyy; kruunata muutamalla hengityksen henkilökohtaista lujuutta.


Juuri nyt, Therm-a-rest ProLite on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. trekkinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Makuupussit katalogista Patjat kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Patjat tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Therm-a-rest ProLite

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Paras mattomatto

-

Kevyt, kompakti, mukava reppussa ja teltassa, pehmeä, lämmin, mukava. Ennen ostamista yli 30 vuoden ajan kävin mukana Iževskin vaahdolla, joka on kyllä, tuhoutumaton, mutta niin mitoitettu ja painaa enemmän kuin tämä matto. Nyt ystäviä kiusaa edelleen, etteivät tiedä miten ja mihin kiinnittää vaahtonsa, ja nousen korkeaan.))) Ota, et tule katumaan, tämä on ehdottoman johtajan matto. Tämä malli on kevyin. Vastaanotettu Tatarstanissa 12 päivässä. Tuote on alkuperäinen, epäilemättä. Kauppa on vahvistanut luotettavuutensa. Älä epäröi kysyä lisäpakkauksia ilmakuplikalvoon (English Bubble wrap). Oletuksena ne on pakattu muovipussiin. Kuljetuksen aikana on tapauksia, joissa on vaurioita.

Suosittelen !!!

-

Erittäin mukava pad. Suosituin vaahtomuovimatto ja kevyin vaahtomuovimatto (540 g).

Erittäin kevyt!

-

Erittäin kevyt ja erittäin kompakti! Ehkä pussin, jossa sitä pidetään, pitäisi olla hieman isompi, koska se antaa vähän työtä sen säilyttämiseksi. Mutta se on todella kompakti ja kevyt!

Erittäin hyvä tuote

-

Kevyt mukavuutta ja pieni paketti. Suuri backpacking ja retkeily

Suuri tuote

-

Suuri tuote kevyt ja helposti pakattava. U voi käyttää sitä backpacking ja camping.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje