`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Therm-a-rest

Therm-a-rest RidgeRest SOLite

  • Therm-a-rest RidgeRest SOLite
  • Therm-a-rest RidgeRest SOLite

Therm-a-rest RidgeRest SOLite

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Therm-a-rest RidgeRest SOLite

Tämä kevyt vaihtoehto RidgeRest ® Solar patja on päällystetty meidän heijastava ThermaCapture ™ -tekniikka, joka ohjaa säteilylämpöä takaisin kehon täydentää lämpöä. Työskentely yhdessä klassisen RidgeRest® huippuja ja laaksoja, The SOLITE patja takaa erinomaisen eristyksen ultrakevyt ja lähes voittamaton vaihtoehto backcountry matkailijoille. Saat mahdollisimman lämpöä, käytä heijastava puoli ylöspäin.

Ominaisuudet:

Advanced Lämpö: Patentoitu ThermaCapture ™ pinta lisää lämpöä heijastamalla lämpösäteilyltä takaisin kehosta.

Light & Kestävä: Lähes rikkoutumaton ja kevyt kuljettaa minne tahansa.

Ainutlaatuinen muotoilu: Pehmeä piikit ja lämmön ansastusta laaksot tarjoavat poikkeuksellista mukavuutta.

Tekniset tiedot:

Vaahto tyyppi: valettu suljettu solu

Täytä materiaali: tiheäristisidoksinen polyeteeni


Tervetuloa Therm-a-rest RidgeRest SOLite erikoistarjoukseemme. trekkinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia ulkoiluvarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa ulkoilutuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Patjat.

Ominaisuudet Therm-a-rest RidgeRest SOLite

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (10)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä hinta

-

Yrün, Türkiye'de alabileceğimden çok daha uygun fiyatlıydı.

Hyvä ja halpa lämpimän lepoharjanteinen soliitti

-

Matolla on tiukka hinta, hyvä laatu ja vankka asema, pieni paino ja -r-arvo 2,6 / 2,8, mikä tekee siitä ihanteellisen makuupatjana kolmella asemalla kannettavaksi reppussa jalka jalalla. Ostaisin sen uudelleen.

Lämpö-lepo ridgerest solite

-

Hinta on super !!! Upea matto !!!

Hyvä matto

-

Minun on sanottava, että olen kokeillut sitä vain yhden yön vähintään 8 asteella, mutta olen tuntenut selkänsä aina kuumaksi. Rakastin tätä mattoa ja suosittelen sitä kaikille. On totta, että se vie paljon tilaa, mutta painaa loppujen lopuksi vain vähän, joten se ei myöskään häiritse minua.

Lämpö-lepo ridgerest solite

-

Minulla on jo ollut useita vaahtopatjoja, mutta ne ovat pään ja hartioiden yläpuolella. Voit käyttää mattoa lattiamatona, jonka yläpuolelle asetat sitten puhallettavan maton, mutta aivan yhtä hyvin, jos haluat vetää minimalistista makuupatjana. Reunattu rakenne pitää tehokkaasti lämmön ja lisää mukavuutta.

Lämpö-lepo ridgerest solite

-

Я давно о нем мечтала, очень широкий, очень теплый (если использовать фольгированным покрытием рекомендую все же пошить на него чехол или заказать у продавца. крепила под рюкзак в скрученном состоянии (таскать под рюкзаком не очень удобно зато по эксплуат) ранее пользовалась самонадувающимися.

Erittäin hyvä

-

Lämmin ja kevyt matto, käyttö vuorilla, erinomainen tuote.

Economico

-

Taloudellinen ja pommituksellinen

Tyytyväinen

-

Nopea ja tarkka toimitus. Työskenteli loistava.

Unico

-

Hän tuli hyvin vanha matto ja muutos on radikaali. Vaikuttavaa tuotemerkin.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje