`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Trangoworld

Trangoworld Clapton Termic

  • Trangoworld Clapton Termic
  • Trangoworld Clapton Termic

Trangoworld Clapton Termic

Tuotekuvaus Trangoworld Clapton Termic

Irrotettava huppu vetoketjulla ja tarranauhalla. Hupun kasvojen ja äänenvoimakkuuden säädin. Riippusilmukka kaulassa. Sisäiset lämpösuojatut saumat. Vedenpitävät vetoketjut. Vyötärömuoto. Vedenpitävä, hengittävä ja tuulenpitävä kalvo. Muotoillut hihat. Säädettävät tarranauhat. Säädettävissä helmassa joustava naru ja tulpat. Pehmeä kuitu lämpöeriste. Vetoketjullinen rintatasku. Vetoketjulliset etutaskut. Sisäpuolella vetoketjullinen tasku sisäpuhelimen pääpuhelimella

Ominaisuudet:

Vedenkestävä

hengittävä

tuulenpitävä

Suuri lämpökapasiteetti

Tekninen ja toiminnallinen suunnittelu

Tekniset tiedot:

Paino: 325 g

tekniikka:

bluesign®

Bluesign®-standardi johtaa yhden askeleen pidemmälle kuin ympäristömerkki. Tämän teollisuusstandardin kokonaisvaltaisen lähestymistavan vuoksi kuluttajien turvallisuutta ei oteta huomioon, vaan myös muut näkökohdat, kuten työterveys, vesipäästöt ja ilmapäästöt otetaan huomioon. Näiden tärkeiden lisäksi

näkökulmista, luonnonvarojen säilyttämisen periaatteella on tärkeä rooli bluesign®-standardissa. Riippumaton bluesign® -standardi takaa, että koko tuotantoketju sisältää vain komponentteja ja kulkee ihmisille ja ympäristölle vaarattomien prosessien läpi. Se käyttää niin sanottua “Input Stream Management”, joka näkee tuotannon sarjana vaiheita, jotka on varmennettava ja valvottava erikseen. Kaikkien valmistusprosessien ja kemian on täytettävä bluesign-standardit, jotta lopputuotteessa on merkintä bluesign®.

FIBRELITE:

FIBRELITE on ontto ydinkuitu, jonka on kehittänyt Trangoworld® T & K + i -osasto ja joka tarjoaa erinomaisen lämpöeristyksen ja hyvän hikoilun.

Sisäinen plus:

Trangoworldin tutkimus-, kehitys- ja innovaatioosasto on kehittänyt erityisen vesitiivis, hengittävä ja tuulenpitävä kalvo Inner Plus. Inner Plus tarjoaa korkeimman suojan ankarilta sääolosuhteilta ja sallii höyryn läpikulkemisen varmistaen, että vartalo pysyy kuivana harjoittaessasi.

Tekniset tiedot: Nanopore-rakenne. Vesipylväs:> 10.000 (ISO 811 1981 E). Hengittävyys: ± 15 000 gr / m2 / 24h (JISL 1099 1993, B 1, kaliumasetatoitu mitattu testi)


Jos haluat tietää lisää Trangoworld Clapton Termic:sta tai muista Trangoworld-merkkisistä tuotteista Naisten vaatteet kategoriassa trekkinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia ulkoilu:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Takit valikoimaamme, mistä voit valita ulkoilutuotteita Trangoworld:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Trangoworld Clapton Termic

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje