`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Trangoworld

Trangoworld Ganin DV

  • Trangoworld Ganin DV
  • Trangoworld Ganin DV
  • Trangoworld Ganin DV

Trangoworld Ganin DV

Tuotekuvaus Trangoworld Ganin DV

Sisäinen vetoketjullinen tasku. Vetoketjulliset rintataskut. Vetoketjulliset etutaskut. Irrotettava huppu vetoketjulla ja tarranauhalla. Säädettävissä helmassa joustava naru ja tulpat. Hupun kasvojen ja äänenvoimakkuuden säädin.


Ominaisuudet:

Lämpökapasiteetti
Tekninen ja toiminnallinen suunnittelu
Kylmäsuojaus
Lämpö ja mukava
Stow tasku


Tekniset tiedot:

Paino: 622 g


tekniikka:

PERTEX® quantum pro:
Pertex®® Quantum Pro käyttää erittäin ohutta vedenkestävää pinnoitetta parantamaan säänkestävyyttä äärimmäisissä olosuhteissa. Yhdistämällä tiukasti kudotut kasvokankaat mikrohuokoiseen pinnoitteeseen, Pertex®® Quantum Pro tarjoaa erittäin korkean vedenkestävyyden samalla kun se on kevyt, pehmeä ja hengittävä. Parannettu säänkestävyys ja kestävä rakenne antavat nämä kankaat ihanteellisia käytettäväksi kylmissä tai kosteissa olosuhteissa, joissa lämpimän ja kuivan pitäminen on ratkaisevan tärkeää.

ekologinen:
Tässä tuotevalikoimassa Trangoworld osoittaa olevansa huolissaan ympäristöstä. Tuotteet, joissa on ekologinen roikkuva tunniste, on kehitetty luonnollisista tai kierrätetyistä materiaaleista. Vahvistaaksemme kompromissiamme, Trangoworld tukee myös ympäristönsuojeluun ja -hoitoon liittyviä aloitteita ja hankkeita, kuten sitoumuksemme numero 2 osoittaa, tulevaisuudelle, lapsillemme ja jälkeläisillemme ja maailmalle, jonka me jätämme heille.
Jos etsit ulkoiluvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu trekkinn:aan. Trangoworld:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla ulkoilutuotteilla on täysi Trangoworld:n takaama takuu. Valitse yksi Naisten vaatteet kategorioista ja tutustu laajaan Naisten vaatteet tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Trangoworld Ganin DV on paras tuote ulkoilutavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Trangoworld Ganin DV

Takin tyyppi
Ominaisuudet
Huppu
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje