`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Trangoworld

Trangoworld Hokai

  • Trangoworld Hokai
  • Trangoworld Hokai
  • Trangoworld Hokai

Trangoworld Hokai

Tuotekuvaus Trangoworld Hokai

Naisten toimiva ja tyylikäs takki kevyt, alas eristys mahdollisimman lämpöä ja mukavuutta kylmä, talvella climats. Hokai Parka vuoteen Trangoworld, on täydellinen retkeilyyn ja päivittäiseen käyttöön ympäri kaupunkia sekä talvimatkailun.

260g 600 fill power down 90/10 eristys tarjoaa optimaalisen lämpöä ilman painoa, kun taas Nylon downproof ulompi kangas on vettä hylkivä ja tuulenpitävä valaista sateelta ja lumelta.

Ominaisuuksiin kuuluu kiinteä huppu irrotettavalla tekoturkis leikata, monipuolisiin tyyli vaihtoehtoja, tyylikäs naiset erityinen leikkaus estää lämpöhäviö ja antelias sisätasku kuljettaa olennaiseen. You'll näyttää ja tuntuu hyvältä Hokai Parka kaikki talven seikkailuja tällä kaudella.

Kiinteä huppu

Irrotettava tekoturkiksia leikata

Vedä tunnisteet vetoketjut helppokäyttöisyys käsineet kädessä

Inner tuulilista estää lämpöhukkaa

Suuri sisäinen vetoketjutasku

Ulompi kangas: Nylon Downproof. Vettä hylkivä ja tuulenpitävä

Eristys: 600 fill power. 260g. 90/10

N. paino: 690 g (koko M)


Etsitkö Trangoworld-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Trangoworld Hokai:a? trekkinn:sta, löydät täyden Naisten vaatteet tuotekokoelman ja ulkoilu tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme trekkinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin ulkoilutarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet Trangoworld Hokai

Takin tyyppi
Ominaisuudet
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (9)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Trango-höyhenet

-

Se näyttää hyvältä, se on lämmin. Otin xs: n, joka on tavallinen koko ja se sopii minulle hyvin. Se on kapea, etenkin lantiolla, mikä sopii minulle hyvin. Olkapäistä on totta, että se on leveämpi, mutta minulla ei ole paljon jäljellä, myös siksi, että se on sulka ja iso. Se on kaunis musta väri, jolla on taipumus sinertää ja kiiltää. Olen tyytyväinen ostokseen, mielestäni sillä oli erittäin hyvä hinta.

Superbuy

-

Se on aikaisempi laatuhinta, se suojaa paljon koot ovat kohtuullisia, mutta L on liian iso, jos sinulla ei ole melko leveitä hartioita, se on erittäin maukasta ja ei painaa mitään, erittäin suositeltavaa

Ylätakki

-

Ehdottoman edullinen laatu 600-täyttö, untuvatakki.Näyttää todella kalliilta ja sillä on uskomattoman lämpöä. Tyttäreni on erittäin tyytyväinen.

Luumu

-

Tällä alennuksella se on todellinen kauppa, et löydä markkinoilta tällaisen laadun kynää niin alhaisella hinnalla. Näyttävä, lämmin kylmämpinä päivinä eikä paina mitään.

Hyvää vastinetta rahalle.

-

Täydellinen tyyli, oikea mittaus ja poikkeuksellinen toiminta. Se on erittäin kevyt ja erittäin kuuma. Upea takki

Trango-höyhen

-

Kuten muutkin Trango-kaiverrukset, kooltaan suhteettomia, ne kapeuttavat sitä ja ovat liian matalalla (se ei ole mukava vuorilla) ja liian leveällä, se ei vastaa, joten yksi oli menossa isoksi ja otin edellisen ja pienen (alhaalta)

Lämmin ja kevyt, muoto ja koko eivät sovi

-

Otin sen pitkään, koska se oli välitön, ei pitkä eikä lyhyt sulkainen ja pidin siitä materiaalista, kirkkaudesta, kevyydestä, erittäin hyvin, mutta jälleen kerran Trango, joka oli suhteettomana alla olevissa kaiverruksissa, ne kaventuvat liian paljon ja yli leveä, ei tarjottu, mutta hei, erittäin tyytyväinen erityisesti asiakaspalveluun, 10, kiitos paljon

Kuuma ja kevyt

-

Takki on erittäin kuuma ja painaa lähes mitään, ja se kattaa hyvin kehon lämpöä. Mutta mitä en pidä, miten takin huppu ja väri, se ei ole musta-musta, ehkä se on musta-vihreä. Takissa olevan materiaalin loistaa, se ei ole matta.

Suositeltu 100 x 100

-

Hyvä tuote edulliseen hintaan.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje