`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Trangoworld

Trangoworld Lezat DT

  • Trangoworld Lezat DT
  • Trangoworld Lezat DT

Trangoworld Lezat DT

Tuotekuvaus Trangoworld Lezat DT

Ominaisuudet:

Vedenkestävä

hengittävä

tuulenpitävä

Kevyt ja mukava

Monikäyttöinen suunnittelu

Irrotettava vetoketjuhuppu.

Kupun äänenvoimakkuuden säädin.

Raglan-hiha.

Säädettävät tarranauhat.

Säädettävissä helmassa joustava naru ja tulpat.

Vetoketjulliset etutaskut.

Sisäinen vetoketjullinen tasku.


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi ulkoilu verkkokaupastamme. Osta Trangoworld Lezat DT alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin ulkoilu tuotteisiin Miesten vaatteet ja täydennä varusteitasi trekkinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Trangoworld Lezat DT

Takin tyyppi
Ominaisuudet
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä ostos

-

Kevyt, mukava takki ja erittäin edullinen. Kuljetan sitä aina reppuissani joka tapauksessa, kun tarvitsen sitä retkeilyyn retkeilyyn, kun tarvitsen sen miehittää ja punnita vähän sekä suojata ja suojata minulta sateelta.

Upea sadetakki

-

Kokeilin sitä kovassa sateessa ja paljon tuulta ja se oli täydellinen, tuulenpitävä, sadetiivis ja hengittävä. Uudessa mallissa on irrotettava huppu. Pidän siitä, että myös kurkku on suojattu. Olin yllättynyt, että Trekkin suositteli minulle Suurikokoisia mittojani perusteella, mutta onnellinen seurasin niitä. Huppu on hieno, koska se on vaalea / tarpeeksi syvä sateen välttämiseksi kasvoissa, ja säädettävä, pidän tarranauhoista myös ranteissa. Erittäin kevyt, ja vain fleecen alla olin hyvin talvella. Vesipylväällä:> 10.000, tiedän, että voin seistä kovan sateen alla päiviä ilman ongelmia.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje