`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Trangoworld

Trangoworld Moon

  • Trangoworld Moon
  • Trangoworld Moon

Trangoworld Moon

Tuotekuvaus Trangoworld Moon

Pyöreä kaula-aukko. Raglan-hiha. Lyhyet hihat.
Ominaisuudet:
Sileä, hygieeninen ja helppohoitoinen
Anti-pillerihoito
Tekniset tiedot:
Paino: 150 G
Orgaaninen puuvilla 160 G / M2
Technologies:
Silikonipesu:
Silikoni on tehokkain ja laajimmin käytetty pehmentämiseen tarkoitettu kemiallinen yhdiste, joka tarjoaa tasaisen kankaan pinnan ja pehmentää kangasta tai vaatteita. Tämä pesumenetelmä tarjoaa loistavan pehmeyden, kestävyyden, laskosten pitämisen ja pehmeyden.
ekologinen:
Tässä tuotevalikoimassa Trangoworld osoittaa olevansa huolissaan ympäristöstä. Tuotteet, joissa on ekologinen roikkuva tunniste, on kehitetty luonnollisista tai kierrätetyistä materiaaleista. Vahvistaaksemme kompromissiamme, Trangoworld tukee myös ympäristönsuojeluun ja -hoitoon liittyviä aloitteita ja hankkeita, kuten sitoumuksemme numero 2 osoittaa, tulevaisuudelle, lapsillemme ja jälkeläisillemme ja maailmalle, jonka me jätämme heille.
Luomupuuvilla:
Luomupuuvillaa kasvatetaan menetelmillä ja materiaaleilla, joilla on vähän ympäristövaikutuksia. Luonnonmukaiset tuotantojärjestelmät täydentävät ja ylläpitävät maaperän hedelmällisyyttä ja vähentävät myrkyllisten ja pysyvien torjunta-aineiden ja lannoitteiden käyttöä.


Trangoworld Moon on täydellinen valinta täydentääksesi ulkoilu varusteitasi. trekkinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti trekkinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, ulkoilu verkkokaupastamme voit löytää muita ulkoilu tuotteita, jotka sopivat yhteen Trangoworld Moon:n kanssa.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Valmistettu portugalissa

-

Tuote on valmistettu Portugalissa, korkealaatuinen viimeistely ja ainutlaatuinen muotoilu

Näyttävä

-

Alkuperäinen ja katseenvangitsija, täydellinen istuvuus

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje