`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Trangoworld

Trangoworld Odiel FI

  • Trangoworld Odiel FI
  • Trangoworld Odiel FI

Trangoworld Odiel FI

Tuotekuvaus Trangoworld Odiel FI

Säädettävä vyötärö kumipunoksella ja tulppa

Ominaisuudet:

Läppä vetoketjutaskut

Näkyvä zip pystysuora reisitasku

Hengittävä nopeasti kuivuva

UV-suoja

Kaunis ja mukava joitakin joustavuus lisätä vapaan liikkuvuuden

Tekniset tiedot:

Paino: 158g

tekniikka:

Free liikkua:

FREE2MOVE on sarja monoelastic kankaita erityisellä elastomeeriainesosan kehittämä Trangoworld® T & K + I osasto. FREE2MOVE antaa meidän vaatekappaleet, joissa on hyvä elastisuus ja kehon sopeutumiskykyä jonka avulla käyttäjä hyvä liikkumisvapaus harjoitella urheilua.

Bluesign hyväksytty kangas:

Bluesign® standardipäitä askeleen pidemmälle kuin ympäristömerkki. Koska kokonaisvaltainen lähestymistapa tämän alan standardi, ei vain kuluttajien turvallisuus pidetään, mutta myös muita näkökohtia kuten työterveyden, Vesipäästö ja ilman päästöjä otetaan huomioon. Näiden lisäksi tärkeitä näkökohtia, periaate luonnonvarojen säilyttämisen on merkittävä rooli sisällä bluesign® standardia. Riippumaton bluesign® standardi takaa, että koko tuotantoketjun sisältää vain komponentteja ja kulkee prosesseihin, jotka ovat vaarattomia ihmisille ja ympäristölle. Se käyttää mitä kutsutaan "Input Stream Management", joka näkee tuotanto sarjana vaiheita, jotka on yksilöllisesti sertifioitu ja valvotaan. Kaikki valmistusprosessit ja kemia on täytettävä bluesign standardin lopputuotteeksi kantaa etiketin bluesign®.


Onko Trangoworld Odiel FI etsimäsi tuote? trekkinn:sta löydät kaikenlaisia Housuttuotteita parhailta tuotemerkeiltä. Esimerkiksi Trangoworld on markkinoiden johtava ja erittäin korkealaatuinen tuotemerkki. Älä odota enää pidempään ja hanki parhaat varusteet ulkoiluverkkokaupasta.

Ominaisuudet Trangoworld Odiel FI

Housujen tyyppi
Ominaisuudet
Pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje