up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Treksta

Treksta Lynx Mid Hiking Boots

Treksta Lynx Mid Hiking Boots

Treksta Lynx Mid Hiking Boots

Treksta Lynx Mid Hiking Boots

plus
  • Play videoTreksta Lynx Mid Hiking Boots
  • Treksta Lynx Mid Hiking Boots
  • Treksta Lynx Mid Hiking Boots
  • Treksta Lynx Mid Hiking Boots
  • Treksta Lynx Mid Hiking Boots

Treksta Lynx Mid Hiking Boots

Tuotekuvaus Treksta Lynx Mid Hiking Boots

Erittäin kevyt, keskikorkea BOA-järjestelmä.


Tekniset tiedot:

Päällinen: vedenpitävä nubukkinahka.

Vuori: Vedenpitävä / hengittävä GORE TEX® -kalvo

Sulkemisjärjestelmä: BOA

Viimeinen ja tuotantokonsepti: NESTFIT-tekniikka

Pohjallinen: Valettu kaksinkertainen tiheys EVA ja PORON

Ulkopohja: Hypergrip ICELOCK luistonestojärjestelmällä

Paino: 645 gr.


tekniikka:

GORE TEX® -saappaat on suunniteltu kestäväksi vedenpitäviksi ja hengittäviksi. Insinöörit ovat suunnitelleet ne optimaalisen ilmastomukavuuden saavuttamiseksi.

Treksta Forest -kenkäkokoelma käyttää GORE TEX® -kalvoa. GORE TEX® -kalvo on laminoitu kengän vuorikankaaseen luomaan korkealaatuinen tekstiili. Sitten saumat suljetaan erityisellä GORE TEX® -teipillä.

Tämä vuori antaa meille taatun ja kestävän vedenpitävän suojan, hyvän hengittävyyden ja tuulenpitävyyden. GORE TEX® -kankaiden salaisuus on sen vallankumouksellisessa kaksikomponenttikalvossa.

Kalvon laajennettu PTFE-osa sisältää yli 9 miljardia mikroskooppista huokosia neliötuumaa kohti. Nämä huokoset ovat noin 20 000 kertaa pienempiä kuin tippa vettä, mutta 700 kertaa suurempia kuin kosteushöyryn molekyyli.

Joten vaikka vesipisarat eivät pääse tunkeutumaan GORE TEX® -kalvoon, kosteushöyry (kaasu) pääsee helposti ulos. Sauman tiivistys Saumoissa olevien neulojen reikät voivat olla pieniä, mutta ne voivat aiheuttaa vuotoja.

Siksi edes kaikkein vedenpitävä, hengittävä, tuulenpitävä kangas ei pidä sinua kuivana ja mukavana, jos saumoja ei ole suljettu. GORE TEX® -tuotteet tukevat kestävää vedenpitävyyttä ja nestekestävyyttä GORE SEAM TAPE -teknologioilla.

Nämä teipit sulkevat pienet reiät, jotka ompelukoneiden neulot ovat luoneet. TREKSTA yhdistää GORE TEX® -kalvon saumojen tiivistämisprosessiin GORE SEAM TAPE: n kanssa. Tuloksena on tavaratila, jolla on taattu ja kestävä vedenpitävä suoja ja maksimaalinen hengittävyys.

Hypergrip tuottaa maailman edistyksellisimmät ulkopohjat. Hypergrip-ulkopohjat testataan päivittäin yksinoikeudellisten tekniikoiden avulla kaikilla jakelualan yrityksillä ja asiakkailla (maailmanlaajuiset jalkinemerkit) saaden tyytyväisyyttä ja tunnustusta ulkomarkkinoilla.

Yli 40 ammattilaisen ryhmä työskentelee Hypergripin T & K-osastolla jatkuvasti mukauttaakseen perimmäisiä teknisiä parannuksia ulkopohjaansa ja saadakseen tunnustusta Hypergripille johtavaksi ulkopohjavalmistajaksi.

TrekSta-jalkineet, joiden pohjassa on IceLock, tarjoavat parhaan mahdollisen vetovoiman jäällä ja lumella. Mikrolasikuitut kohdistetaan sähköstaattisesti pohjan kumiyhdisteeseen luomalla liukumista estävä pintajännitys. Pystysuoraan kohdistetut filamentit paljastuvat pohjan elinaikana varmistaen vankan pidon niiden käytön aikana.

Ylivoimainen tuki, uskomattoman mukavuus. Ensimmäiset kengät, jotka on todella luotu sopimaan ihmisen jalkaan. 3D Treksta NestFIT -saappaat jäljittelevät viimeksi ihmisen jalan luonnollista muotoa.

Kengät ovat kahta tyyppiä: TrekSta NestFit Technology ja kaikki muu. Perinteinen kenkä on aina tehty yleistyneelle jalkamuodolle.

Viimeisin NestFIT syntyi mittauksista, jotka otettiin noin 20 000 yksilöllisestä jalasta; ihmisen jalat… aivan kuin sinun. Ylempi, pohjallinen, välipohja ja ulkopohja muokkaavat täydellisesti jalan ainutlaatuisia muotoja, mikä tarjoaa mukautetun istuvuuden toisin kuin mikään muu.

Viimeinen heijastaa ison varpaan etupään kosketuspisteitä, käyrää muita neljää varpaa pitkin sekä kaarevan ja jalkaterän sisennystä.

Viimeisin NestFIT on suunniteltu ottamaan huomioon kaikki ihmisen jalan muodot poistamalla tarpeettomat raot ja painepisteet. Sisäpohja vastaa jalkapohjan käyriä ja ääriviivat, poistaen aukot vertaansa vailla olevasta mukavuudesta.

Kolme erilaista tiheyttä EVA-polymeeriä antaa oikean tuen määrän jokaiselle jalan alueelle. Vaihtelevan tiheyden välipohja täydentää sisäpohjaa antamalla sinulle ”kävely pilvellä” -tunnon.

Ulkopohjan yläosa vastaa välipohjan kumiprofiilia saumattoman tukevan kokonaisuuden muodostamiseksi. Lievä kantapää ja jalka “rokkari” lievittää alustavan jalan iskun vaikutusta: ja supistaa askeleen luonnollista etenemistä.

Boa Lacing -järjestelmä tarjoaa dramaattisen parannuksen kengännauhoihin verrattuna melkein minkä tahansa tyyppisiin jalkineisiin. Vaihdettava teräskenkänauha on kehitetty erityisesti Boa-järjestelmää varten ja testattu tuhansien tuntien kenttäkäytössä.

Se on valmistettu 19 yksilöllisestä erittäin lujaan säikeestä ilma-aluksen ruostumattomasta teräksestä. Nämä säikeet punotaan yhteen, jotta muodostuu pitkäkestoinen, kulutusta kestävä, erittäin vahva pitsi.

Nämä säieet kääritään sitten erityisesti muotoiltuun tekniseen polymeeripäällysteeseen sileän kestävän ja kitkattoman pinnan aikaansaamiseksi. BOA: ssa pieni kitka ja pitkänomaiset pitsioppaat yhdistävät painepisteiden poistamisen ja tarjoavat ainutlaatuisen hansikkaan sopivan hansikkaan.


Treksta Lynx Mid Hiking Boots on täydellinen valinta täydentääksesi ulkoilu varusteitasi. trekkinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti trekkinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, ulkoilu verkkokaupastamme voit löytää muita ulkoilu tuotteita, jotka sopivat yhteen Treksta Lynx Mid Hiking Boots:n kanssa.

Ominaisuudet Treksta Lynx Mid Hiking Boots

Väri
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus

Tecnologias Treksta Lynx Mid Hiking Boots

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up