up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Trespass
360

Trespass Albus 30L Backpack

Trespass Albus 30L Backpack

Trespass Albus 30L Backpack

Trespass Albus 30L Backpack

Trespass Albus 30L Backpack

plus
  • 360Trespass Albus 30L Backpack
  • Play videoTrespass Albus 30L Backpack
  • Trespass Albus 30L Backpack
  • Trespass Albus 30L Backpack
  • Trespass Albus 30L Backpack
  • Trespass Albus 30L Backpack
  • Trespass Albus 30L Backpack

Trespass Albus 30L Backpack

Tuotekuvaus Trespass Albus 30L Backpack

Albus Ash 30 litran reppu on täydellinen päiväretkille polkuille ja työmatkoihin. Tämä monikäyttöinen laukkutyyli on päivittäinen ja ulkona oleva välttämättömyys, jota voidaan käyttää välttämättömyystasi turvallisesti ja varmasti päiväsi aikana.

Pystyy säilyttämään 30 litran arvoisen pakkauksen, ja siellä on enemmän kuin tarpeeksi tilaa tarvitsemillesi esineille sekä kaikki arvoesineet, jotka haluat tuoda vain mukanasi. Useat osiot helpottavat järjestämistä, kun taas sivuverkotaskut ovat hyödyllisiä, kun halutaan tallentaa juomia helposti ulottuvilla. Sinulla on myös etu sisäisistä taskuista, joita voidaan käyttää pienempien, sekalaisten esineiden säilyttämiseen, jotka saattavat kadota reppusi alaosaan.

Varustettu myös säädettävillä hihnilla, voit luoda istuvuuden, jonka avulla voit kuljettaa selkäreppusi taakkaa aiheuttamatta epämukavuutta tai loukkaantumisia, käveletkö tasaisella tai epätasaisella maastolla. Albus Ask 30 litran reppu, joka on loistava käytännöllisessä käytössä, ei johda sinua väärin.

Ominaisuudet:

30 litran säädettävä reppu

Monitoiminto

3 vetoketjullinen sisäosa

Taskut Sisäinen avaimenperä

Tekniset tiedot:

Koostumus: 600D polyesteri


Trespass Albus 30L Backpacka on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Trespass:n tuotteita, kuten Albus 30L Backpack, löydät ne omasta ulkoilu verkkokaupastasi trekkinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. trekkinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä ulkoilu varusteita Trespass:lta.

Ominaisuudet Trespass Albus 30L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (7)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erittäin hyvä ja kevyt

-

Näyttää erittäin hyvältä ja kevyeltä. Pidämme myös pussin väreistä

Yläreppu

-

Aivan kuten kuvaus. On vain sääli, että erillistä kannettavaa lokeroa ei ole, reppu ilmestyi valikoimaan sen jälkeen, kun olin säätänyt suodattimen vastaavasti. Lisäksi laukku on täsmälleen samanlainen kuin kuvaus, jopa väri sopii. Paljon tilaa ja erilliset osastot. Olen tyytyväinen siihen!

Albus 30

-

täydellinen jokapäiväiseen elämään

Arvostelu

-

Hyvä

Arvostelu

-

Hyvä

Albus 30

-

Upea hinta / laatu -yhdistelmä.

Hyvä

-

kevyt, mukava ja laadukas reppu. Materiaalin on oltava vedenpitävä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up