up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Trespass

Trespass Bernal

Trespass Bernal

Trespass Bernal

Trespass Bernal

Trespass Bernal

Trespass Bernal

Trespass Bernal

Trespass Bernal

plus
  • Play videoTrespass Bernal
  • Trespass Bernal
  • Trespass Bernal
  • Trespass Bernal
  • Trespass Bernal
  • Trespass Bernal
  • Trespass Bernal
  • Trespass Bernal
  • Trespass Bernal

Trespass Bernal

Tuotekuvaus Trespass Bernal

Klassisen fleecetakki kanssa ei voi koskaan mennä pieleen, olipa sitten retkeily tai viettämässä iltaa nuotion takana. Bernal-miestemme fleece antaa sinulle kaiken tarvittavan mukavuuden ja lämmön riippumatta siitä mitä olet valmis.

Ominaisuudet:

Miesten fleecetakki

Mokkanahka

2 vetoketjullista taskua

Vetonaru helmassa

Tekniset tiedot:

100% polyesteriä eristetty fleece

Paino: 300 g / m2

tekniikka:

Airtrap: Mukavuudelle ja lämmölle suunniteltu Airtrap on pehmeä, kevyt ja hengittävä. Airtrapin erityinen rakenne ei vain venytä antamaan sinulle liikkumisvapautta, vaan luo myös ilmatiloja, jotka vangitsevat ja pitävät kehosi lämpöä. Nämä anti-pilleri fleecetakit ja puserot toimivat monipuolisinä keskikerroksina, joten ne sopivat hyvin moniin erilaisiin aktiviteetteihin.


Tällä hetkellä, Trespass Bernal tuotetta on saatavilla trekkinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Trespass-merkkisiin ulkoilu tuotteisiin, joita ulkoilu verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Fleecet kokoelman malleilla. trekkinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Miesten vaatteet-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat ulkoilu-tuotteet.

Ominaisuudet Trespass Bernal

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Suuri arvo

-

Hyvä laatu. Mukava ja kevyt. Ostin sen lumilautailuun käytettäväksi takini alla kylmempinä päivinä.

Hyvin

-

huokeaan hintaan

Hyvä

-

suuri hinta

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet flecha

clouse menu Sulje
up up