up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Trespass

Trespass Boyero Fleece

Trespass Boyero Fleece

Trespass Boyero Fleece

plus
  • Play videoTrespass Boyero Fleece
  • Trespass Boyero Fleece
  • Trespass Boyero Fleece
  • Trespass Boyero Fleece

Trespass Boyero Fleece

Tuotekuvaus Trespass Boyero Fleece

Älä anna huonon sään pidättää sinua kiireisen päivän aikana Boyero-miesten fleecen kanssa. Anti-pil-kankaalla tämä tyyli fleeceä on lisännyt pitkäikäisyyttä, koska sitä voidaan käyttää ja hoitaa usein ilman, että se tukkaa ajan myötä.

Tämä fleece, joka säilyttää kevyen tunnelman, on valmistettu käyttämällä Airtrap-kuituja, jotka eristävät lämpöä, mikä tarkoittaa, että hyödyt kerroksesta, joka pitää sinut lämpimänä tuntematta tilaa tai rajoitettua. Lisäksi täydellinen vetoketju yhdessä helman kiinnitysnauhan kanssa antaa sinulle mahdollisuuden saada kylmää ilmaa, jos haluat jäähtyä, jotta voit mukauttaa sen helposti varmistaaksesi, että olet mahdollisimman mukava.

Boyeron miesten fleece on 2 vetoketjullista taskua, joita voidaan käyttää tarvittavien tavaroiden säilyttämiseen. Se on yksinkertainen mutta monipuolinen fleece, joka auttaa sinua jatkamaan menemistä edes ollessasi työskentelemässä ja työskenteleessä kylmempiä ilmastoja varten.

Ominaisuudet:

Polar-polar-fleece

2 vetoketjullista taskua

Vetoköysi Hemissä

Tekniset tiedot:

Paino: 220 g / m2

100% polyesteriä


Hyödy nyt Trespass Boyero Fleece tarjouksistamme. ulkoilu verkkokaupastamme, trekkinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden ulkoilu varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin ulkoilu kategorioihin ja löydä suosittuja Trespass-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Trespass Boyero Fleece

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

,

-

Erittäin hyvä materiaali, sillä on erittäin hyvä istuvuus, olin erittäin tyytyväinen

Vakuuttunut

-

Hyvä tuote Olen onnellinen ostaessani sen uudestaan

Hyvä ostaa

-

Se näyttää hyvältä laatuun verrattuna. Koko S on yhtä suuri kuin muiden merkkien M. Minulle se on hienoa. Koska se sulautettiin tilaukseksi muihin tuotteisiin, kesti kuitenkin liian kauan (1 kuukausi !!!).

Liian suuri

-

Vuori on laadukasta ja väri on sellainen kuin se näkyy sivustossa. Vuoren koko on kuitenkin paljon suurempi kuin se, mitä se sanoo etiketissä, niin paljon, että se näyttää merkintävirheeltä. Se asettaa L: n (mies) ja näyttää XXL: ltä. Se on valtava ja minun piti antaa se takaisin.

Rikastusleipäpussi

-

Täydellinen koko Erittäin kuuma

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up