`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Trespass

Trespass Chard

  • Trespass Chard
  • Trespass Chard

Trespass Chard

Tuotekuvaus Trespass Chard

Koska mikään ei lyö muutamaa viipaletta paahtoleipää aamulla teekupillisi kanssa, Chard-leivänpaahdin-leivänpaahdin on ihanteellinen jokaiselle, joka haluaa saada suosikki aamiaisreppunsa, jopa leiriytyessä.

Voi paahtoa jopa neljä leipäviipaletta kerrallaan, Chard on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, se on suunniteltu sopimaan melkein mihin tahansa leirintäuuniin ja kun olet valmis käyttämään sitä, anna sen jäähtyä ja yksinkertaisesti taita se helppoa säilyttämistä varten . Tämä on hieno esine säännöllisille retkeilijöille, jotka pitävät kodin mukavuuksista, jopa retkikunnan keskellä.

Ruoanlaitto ja syöminen:

Retkeily- ja ruokailuvälineiden valikoima on ihanteellinen retkeilyyn, piknikille ja jopa töihin. Lasten lounaslaatikoista kannettaviin BBQ-sarjoihin olemme saaneet sinut kattamaan, kun on kyse ruokailun pitämisestä ulkona.

Ominaisuudet:

Leivänpaahdin leivänpaahdin

Paahtoleipää jopa 4 viipaletta leipää

Sopii useimpiin retkeilyuuneihin

Tekniset tiedot:

Mitta: 220 mm x 140 mm h (taitettuna)

Kankaan koostumus: Teräs


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään trekkinn:ssa, omassa ulkoiluvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Keittiötarvikkeettuotteita suoraan Trespass:lta. Kysy meiltä lisää ulkoilutuotteista, kuten Trespass Chard, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Trespass Chard

Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä

-

Kestää vähän aikaa paahtoleivän valmistukseen, tarvitsee polttoainetta sen tekemiseen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje