`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Trespass

Trespass Donelly

Trespass Donelly

  • Trespass Donelly
  • Trespass Donelly
  • Trespass Donelly

Trespass Donelly

Tuotekuvaus Trespass Donelly

Täydellinen retkeille, työmatkoille ja muulle välille. Löydät aina syyn vetää Donelly miesten vedenpitävä takki.
Luotettava vedenpitävä ulkopinta suojaa sinua jopa 5000 mm: n kosteudelta, kun huppu ja teipatut saumat luovat vedenpitävän rakenteen, jonka avulla voit käyttää tätä turkista varmasti sateessa. Lisäksi se on tuulenpitävä ja hengittävä, joten saat kaiken ympäröivän säänkestävän suojan.
Pehmeä, tämä takki on suunniteltu kerroksella kylmäkuitukuituja, jotka työskentelevät kovasti lämmön eristämiseksi ja antavat sinulle mahdollisuuden pitää lämpimänä myös ulkona ollessa kylmässä. Paitsi, että kevyt tunne tekee siitä helpon kulumisen, varsinkin pitkien kulutuskausien aikana.
Tässä takissa on 2 ulkotaskua ja sisätasku, ja siinä on enemmän kuin tarpeeksi tilaa kaikille välttämättömille tarpeillesi. Sininen ja musta, Donelly miesten vedenpitävä turkki on monikäyttöinen tarkoitus, josta olet varmasti kulunut paljon.
Ominaisuudet:
topatut kupit ja
Säädettävä peitettävä huppu
2 vetoketjullista taskua
Hem-vetokaapeli
Joustava ranneke säädettävillä välilehdillä
Sisätasku
Leukavartija
Tekniset tiedot:
Kuori 100% polyamidi Taslan PU-pinnoite
Vuori 100% polyesteriä
Täyte 100% polyesteriä
Vedenpitävä: 5000mm
Hengittävä: 5000mvp
Tuulenpitävä: Kyllä
Teipatut saumat: Kyllä


Juuri nyt, Trespass Donelly on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. trekkinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Lasten vaatteet katalogista Takit kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Takit tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Trespass Donelly

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje