`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Trespass

Trespass Hemic Pants

Trespass Hemic Pants

Trespass Hemic Pants

  • Trespass Hemic Pants
  • Trespass Hemic Pants
  • Trespass Hemic Pants
  • Trespass Hemic Pants

Trespass Hemic Pants

Tuotekuvaus Trespass Hemic Pants

Jos sinulla on muutama suuri nousut suunnitellaan tänä vuonna, tarvitset mukava housut, jotka auttavat sinua kellon ylöspäin mailia mukavasti. Veri- miesten housut on valmistettu kevyestä softshell materiaalista ja on vesitiivis 2,000mm. Ne ovat hengittäviä, joiden luokitus on 3,000mvp liikaa, joten sinun on pidettävä mukava ja tuoreen kautta matkaa.

Mukana neljä vetoketjutaskua, puoli vyötärö säätimiä ja runko polvi tikanheitto, housut on rakennettu mahdollistaa helpon liikkumisen ja mukavuutta yli pitkäaikaiseen käyttöön. Viimeistelty yksinkertainen musta, nämä housut ovat ja erinomainen lisäksi mitään ulkoilmaihmiset vaihde ja auttaa valloittaa seuraava suuri haaste.

Ominaisuudet:

4 Zip Taskut

Side vyötärö Adjusters

Muotoillut Knee Dart

Specificatons:

Kangas Koostumus ja hoito:

94% Polyester6% elastaania

Tekninen Rating:

Vedenkestävä: 2000mm

Hengittävä: 3000mvp


Trespass Hemic Pants on tuote, jonka löydät Housut kategoriasta, Miesten vaatteet:sta, omasta ulkoiluverkkokaupastasi, trekkinn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista trekkinn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis Trespass Hemic Pants:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa ulkoilu:n harrastamiseen.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet Trespass Hemic Pants

Housujen tyyppi
Vuodenaika
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Pituus
Henkselit
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje