`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Trespass

Trespass Hemic

Trespass Hemic

Trespass Hemic

  • Trespass Hemic
  • Trespass Hemic
  • Trespass Hemic
  • Trespass Hemic
  • Trespass Hemic

Trespass Hemic

Tuotekuvaus Trespass Hemic

Vallankumouksellinen ulkokaappi Hemic-softshell-housuilla. Tres tex -tekniikallamme suunnitellut housut ovat vedenkestäviä 2000 mm: n verran, mikä antaa sinulle elintärkeän suojan ei-toivotulta kosteudelta. Ulkopinta on myös erittäin hengittävää, mikä tarkoittaa, että hiki haihtuu nopeasti ja auttaa sinua ylläpitämään tuoretta tunnetta koko päivän.

Lisäksi sivu vyötärön säätimet antavat sinun sovittaa istuutesi sopivaksi, kun taas materiaalin pehmeä tunnelma takaa mukavuuden. Kaikkien näiden fantastisten ominaisuuksien lisäksi ne hyötyvät myös nivelletyistä polvi-tikkoista, jotka ovat hienoja liikkuvuudelle, koska niiden ansiosta voit polvistua helposti polvilleen. Ne ovat ihanteellisia ulkoiluun, kuten kävelyyn, mäkikiipeilyyn ja hiihtoon.

Kevyellä tuntumassa voit helposti ohjata tietäsi kaikenlaisesta maastosta tuntematta punnitusta tai epämukavuutta. Lisäksi 4 taskua antaa sinulle tilaa kaikille ulkona oleville välttämättömille kohteille, mukaan lukien käsineet ja hiihtopassi.

Nämä mustana tulevat softshell-housut ovat yksinkertaisia, joten voit helposti paritella ulkoiluvaatteesi kanssa.

Ominaisuudet:

4 vetoketjullista taskua

Side vyötärön säätimet

Nivelpuolikkaat

Tekniset tiedot:

94% polyesteri6% elastaani


Osta Trespass Hemic markkinoiden halvimmalla hinnalla! ulkoilu verkkokauppamme, trekkinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Miesten vaatteet lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Trespass Hemic:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset ulkoilu kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Trespass Hemic

Housujen tyyppi
Vuodenaika
Ominaisuudet
Pituus
Henkselit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje