up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Trespass

Trespass Masonville Fleece

Trespass Masonville Fleece

Trespass Masonville Fleece

Trespass Masonville Fleece

plus
  • Play videoTrespass Masonville Fleece
  • Trespass Masonville Fleece
  • Trespass Masonville Fleece
  • Trespass Masonville Fleece
  • Trespass Masonville Fleece

Trespass Masonville Fleece

Tuotekuvaus Trespass Masonville Fleece

Ominaisuudet:

microfleece

Anti piling

1/2 zip

Matalaprofiilinen vetoketju

Tekniset tiedot:

Kankaan koostumus:

kudottu

100% polyesteriä

Kankaan ominaisuudet:

AirTap

Paino: 130 gsm


Jos olet kiinnostunut Trespass:n Masonville Fleece tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Miesten vaatteet tuotteet Trespass-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Trespass suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia ulkoilu tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Trespass Masonville Fleece jo tänään!

Ominaisuudet Trespass Masonville Fleece

Asiakasarvostelut ja kysymykset (9)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä hyvä hyvä. !

-

Hyvä hyvä hyvä .. !!!

Laatu - lyömätön hinta

-

Suuri koko. Sinun tulisi kysyä tavallista pienempää kokoa. Täydellinen tuotteen laatu-hinta. Suoja ja on erittäin kevyt.

Suuri

-

Erinomainen vastinetta rahalle, paristot hoidettu hyvin. Suuri koko, osta yksi koko vähemmän. Luotettava kauppa ja nopea toimitus.

Erittäin hyvä

-

Minulla on 1,80 ja 90 kg, ostin koko M ja pukeutunut hyvin, suosittelen. Kuuma ja mukava tuote Etelä-Brasilian kylmyydelle.

Arvostelut

-

mukava ja lämmin ; hyvä hinta; koon mukaan

Siirrä masonville-mikrofleece 100: een

-

Hyvä kevyt fleece, ohut materiaali. Miellyttävä. Eniten. Taisteluolosuhteissa ei testata. Aion testata toukokuussa Elbruksessa,

Trespass masonville

-

Täydellinen koko Hyvä vastinetta rahalle.

Trespass masonville

-

Täydellinen koko Kevyt ja lämmin

Erittäin tyytyväinen

-

Paita on iso. Se on hyvin ohut mikrokuitumateriaali, jota halusimme myös - niin juuri halusimme. Laatu näyttää myös hyvältä. Katsotaanpa, miten se huolehtii useista pesuista. Emme ole pahoillamme ostosta ja voimme tehdä selkeän ostosuosituksen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up