`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Trespass

Trespass Messy

Trespass Messy

Trespass Messy

Trespass Messy

Trespass Messy

  • Trespass Messy
  • Trespass Messy
  • Trespass Messy
  • Trespass Messy
  • Trespass Messy
  • Trespass Messy

Trespass Messy

Tuotekuvaus Trespass Messy

Pidä jyriseviä vatsoja loitolla leirimatkalla Messy 2 -sarjan sotkupelin avulla. Mukana on kahta kokoa pesivää tinaa, joten voit lajitella keittämistä varten näillä kevyillä ruuilla. Molemmissa tölkeissä on taitettavat kahvat, jotka helpottavat säilyttämistä ja kätesi polttamisen välttämistä.

Täydellisesti kokeneille retkeilijöille ja aloittelijoille, nämä ovat katkottuja retkeilyesineitä, jotka on helppo pakata reppuisi matkaa suunnitellessasi. Syötä joukot helposti Messy-tölkkisarjassa.

Ominaisuudet:

Alumiinipuristimet

Pakkauksessa 2 kpl

Alumiinikahva

Tekniset tiedot:

Kankaan koostumus: alumiinia

Koot: 185 x 150 x 60 mm 168x135x58 mm


Kaikki Keittiötarvikkeet kategorian ulkoilu tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. trekkinn:sta löydät täyden Trespass-kokoelman Leirintä ja telttailu tuotteita. Trespass:n Messy:een hinta on 13.99 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Trespass Messy

Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Suuri arvo

-

Kaksi tästä hinnasta. Erilaisia käyttötapoja. Suosikki keittiövälineet. Jos kiinnität lämmönkestävän silikoniputken kahvaan, voit tarttua siihen ilman käsineitä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje