`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Trespass

Trespass Rhythmicii

  • Trespass Rhythmicii
  • Trespass Rhythmicii
  • Trespass Rhythmicii

Trespass Rhythmicii

Tuotekuvaus Trespass Rhythmicii

Rhythmic softshell DLX -jalkineet ovat osa käsin valittua DLX-tuotevalikoimaa, joka on suunniteltu erityisesti niille, jotka tarvitsevat parhaimman ulkovaidon, joka täyttää korkeimmat vaatimukset.

Nämä kouluttajat on valmistettu joustavasta materiaalista, jonka avulla voit liikkua mukavasti ja helposti. Ne on myös vuorattu hengittävällä ja vedenpitävällä kalvolla, joka pitää kosteutta paikallaan ja pitää jalat tuoreina.

Phylon-välipohjat tarkoittavat myös, että jalkasi saavat korkean tason ja ovat pehmustettuja, jotta ne pysyvät mukavina pitkiä matkoja. Lisäksi Vibram-ulkopohjat auttavat sinua matkustamaan moniin maastoihin ilman, että pohjat kärsivät kulumisesta ja menettämisestä.

Nämä kouluttajat on valmistettu houkuttelevalla mutta hienovaraisella muotoilulla, joka auttaa sinua jatkamaan matkaa riippumatta olosuhteista.

Ominaisuudet:

Miesten kävelykouluttajat

Softshell-kangas

Kumi-logo rintanappi kielellä

DLX ja heijastava tulostus ulkosivulla

Kohokuvioitu liput logo puskuriin

KANSSA KOOSTUMUS & HOITO:

Ylä PU ja verkko

Lining hengittävä kalvo

Vibram Sole


Hyödy nyt Trespass Rhythmicii tarjouksistamme. ulkoilu verkkokaupastamme, trekkinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden ulkoilu varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin ulkoilu kategorioihin ja löydä suosittuja Trespass-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Trespass Rhythmicii

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Teknologiat
Anturateknologia
Läpäisemättömyys
Väri

Tecnologias Trespass Rhythmicii

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje