up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Trespass

Trespass Swift2 Pattern

plus
  • Play videoTrespass Swift2 Pattern
  • Trespass Swift2 Pattern

Trespass Swift2 Pattern

Tuotekuvaus Trespass Swift2 Pattern

Swift 200-teltan värikäs versio on täydellinen kumppani, joka on erittäin helppokäyttöinen. Swift 200 (kuvioitu) 2 -tyyppinen upouusi teltta sopii kahteen ihmiseen kapasiteetiltaan tai yhden miellyttävämmän nukkumaan ylimääräisen säilytystilan kanssa. Jos sade alkaa laskea, saat vesitiivis suojauksen jopa 1500 mm: iin asti ja nauhoitetut saumat estävät kosteuden vuotamisen paneelien välillä. Tuuletusaukot auttavat kiertämään ilmaa estääkseen tiivistymisen rakentamisen teltan sisäseinämille ja ilman pysähtymisestä sisäpuolelta. Tämä on erityisen tärkeää, kun nukut kaksi ihmistä. Yksinkertaisella vetoketjulla varustettu ovi, jossa on verkko paneeli, teltta on suunniteltu erityisesti avaamaan ja ponnahtaa helposti niin voit viettää enemmän aikaa nauttien bändejä seuraavassa festivaalissa. Kun olet valmis, se taittuu takaisin ylös ja palaa takaisin kantolaukkuun. Tämä tekee siitä täydellisen festivaaleille, monen päivän solistiselle henkilölle ja ihmisille, jotka eivät säännöllisesti leiki. Swift 200 (kuvioitu) 2 pop-up-festivaalin teltta on erittäin käytännöllinen, ja se tulee kolmeen rohkeaan tyyliin, jotka näyttävät hienolta ja auttavat välttämään ihmiset laukaisevat sen päälle. Se on kevyt ja erittäin käytännöllinen, joten se on hyödyllinen kohde talon ympärillä. Älä unohda tuoda telttapäitä ja hirviöä.

TEKNINEN ARVIOINTI:

Vesitiivis 1500mm

Nauhatut saumat Kyllä

OMINAISUUDET:

2 henkilöä kuvioitu pop up teltta

Palonkestävä ISO 6940 -standardi

Pylväs: 6.0mm Fiber GlassSize: 245x145x100cm

Rikkomusmerkkinen kantolaukku

Täydellinen festivaaleille

KANSSA KOOSTUMUS & HOITO:

190T PU


Trespass Swift2 Pattern:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt trekkinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Trespass Swift2 Pattern:lla on Trespass:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Teltat kategorian Teltat tuotteilla.

Ominaisuudet Trespass Swift2 Pattern

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Arvostelu

-

Todella mukava teltta toimii hyvin pop-up-toiminnolla

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet flecha

clouse menu Sulje
up up