`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Trespass

Trespass Swift2 Pattern

  • Trespass Swift2 Pattern
  • Trespass Swift2 Pattern

Trespass Swift2 Pattern

Tuotekuvaus Trespass Swift2 Pattern

Swift 200-teltan värikäs versio on täydellinen kumppani, joka on erittäin helppokäyttöinen. Swift 200 (kuvioitu) 2 -tyyppinen upouusi teltta sopii kahteen ihmiseen kapasiteetiltaan tai yhden miellyttävämmän nukkumaan ylimääräisen säilytystilan kanssa. Jos sade alkaa laskea, saat vesitiivis suojauksen jopa 1500 mm: iin asti ja nauhoitetut saumat estävät kosteuden vuotamisen paneelien välillä. Tuuletusaukot auttavat kiertämään ilmaa estääkseen tiivistymisen rakentamisen teltan sisäseinämille ja ilman pysähtymisestä sisäpuolelta. Tämä on erityisen tärkeää, kun nukut kaksi ihmistä. Yksinkertaisella vetoketjulla varustettu ovi, jossa on verkko paneeli, teltta on suunniteltu erityisesti avaamaan ja ponnahtaa helposti niin voit viettää enemmän aikaa nauttien bändejä seuraavassa festivaalissa. Kun olet valmis, se taittuu takaisin ylös ja palaa takaisin kantolaukkuun. Tämä tekee siitä täydellisen festivaaleille, monen päivän solistiselle henkilölle ja ihmisille, jotka eivät säännöllisesti leiki. Swift 200 (kuvioitu) 2 pop-up-festivaalin teltta on erittäin käytännöllinen, ja se tulee kolmeen rohkeaan tyyliin, jotka näyttävät hienolta ja auttavat välttämään ihmiset laukaisevat sen päälle. Se on kevyt ja erittäin käytännöllinen, joten se on hyödyllinen kohde talon ympärillä. Älä unohda tuoda telttapäitä ja hirviöä.

TEKNINEN ARVIOINTI:

Vesitiivis 1500mm

Nauhatut saumat Kyllä

OMINAISUUDET:

2 henkilöä kuvioitu pop up teltta

Palonkestävä ISO 6940 -standardi

Pylväs: 6.0mm Fiber GlassSize: 245x145x100cm

Rikkomusmerkkinen kantolaukku

Täydellinen festivaaleille

KANSSA KOOSTUMUS & HOITO:

190T PU


Rakastatko ulkoilu:a? Hanki oma Trespass Swift2 Pattern ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Trespass:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Teltat tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman ulkoilu mallit, useimmat Teltat tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Trespass Swift2 Pattern

Käyttäjänumero
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Arvostelu

-

Todella mukava teltta toimii hyvin pop-up-toiminnolla

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje