`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Trespass

Trespass Swift2

  • Trespass Swift2
  • Trespass Swift2

Trespass Swift2

Tuotekuvaus Trespass Swift2

Swift2-vedenpitävä 2-mies ponnahtaa teltan mukana täydellä hyttysverkkoovella, joka auttaa pitämään ärsyttäviä pureskeluhäiriöitä ja tarjoamaan sinulle mukavan nukkumisen. Kangas on vesitiivis, 2 000 mm: iin asti ja nauhoittanut ompeleet peittävät saumat. tämän 2 man teltan sisäpuoli pysyy kuivana sadesuihkun aikana. Täydellinen festivaaleille ja retkeilymatkoille tämä ponnahdus teltassa on myös ISO6940-palonkestävä luokka.

TEKNINEN ARVIOINTI:

Vesitiivis 2.000mm

Nauhatut saumat Kyllä

OMINAISUUDET

2 henkilöä Pop Up Tent

Täysi hyttysverkko-ovi

Pylväs: 6 mm lasikuitu

Koko: 245 x 145 x 100 cm

Tulenkestävä ISO6940 -standardi

Sisältää kantolaukun, koukut ja koukut

KANSSA KOOSTUMUS & HOITO:

190T PU-polyesteri


Trespass Swift2:een kuuluu Trespass:n takaama valmistajan takuu. Trespass:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme ulkoilutuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. trekkinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Teltat tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Teltattuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Trespass Swift2

Käyttäjänumero
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Loistava

-

Loistava

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje