`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Trespass

Trespass Ultra 22L

  • Trespass Ultra 22L
  • Trespass Ultra 22L
  • Trespass Ultra 22L

Trespass Ultra 22L

Tuotekuvaus Trespass Ultra 22L

Vain asia vaellukselle tai pyöräretkelle, Ultra juomareppu on lokero veden virtsarakon, joten voit pysyä sammutettua pysähtymättä. 22 litraa säilytystilaa jaettu kahdella eri vetoketjutaskua, sinulla on runsaasti tilaa kaikille olennaiseen ja siellä on myös mesh taskuihin ylimääräisiä kohteita.

Selkä ja hihnat on pehmustettu mukavuutta ja on rinnassa ja vyötärö hihnat, jotka pitävät kunnossa lähelle selkää, jotta se ei Rattle ympäri ja heittää sinut pois tasapainosta. Kirkkaan keltainen väri sopii polkuja kuin muut käyttäjät paikalla sinulle helposti, joka tarjoaa kätevä turvatoiminto. Kiihdyttää tällä kevyellä paketti ja saat lajiteltu päivä liikkeellä.

Ominaisuudet:

juomareppu

22L

1 vetoketjutasku

1 verkkotasku edessä

2 puoli mesh taskuihin

Vesi virtsarakon pääsy

Audio accessChest & lantiohihna

28 x 43 x 220.4kg

Tekniset tiedot:

Kangas Koostumus:

Shell 70D Nylon PU pinnoite

1500mm Pinta Silicon Pinnoite


Jos haluat tietää lisää Trespass Ultra 22L:sta tai muista Trespass-merkkisistä tuotteista Reput ja matkalaukut kategoriassa trekkinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia ulkoilu:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Reput valikoimaamme, mistä voit valita ulkoilutuotteita Trespass:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Trespass Ultra 22L

Sukupuoli
Ikä
Rakenne
Tilavuus
Laukut
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (8)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin hyvä reppu

-

Täydellinen reppu! Se vastaa täysin sen ominaisuuksia.

Loistava ... !!!

-

Olen ostanut itselleni ja toisen lahjoitettavaksi. Kevyt, mukava ja käytännöllinen.

Laatu 5 *

-

Erinomainen laatu.

Hyvä

-

Se on erittäin mukava ja kevyt

Vastinetta rahalle

-

Kevyt reppu, vastinetta rahalle

Erittäin hyvä reppu

-

Reppu erittäin kevyt, kuten nimestä voi päätellä, ehkä pullon / vesipullin sivutaskut eivät ole suuria, mutta vuoristoon mennessä emme ota koko huoneistoa mukanasi! Yksinkertainen sääntö, mitä kevyempi, sitä parempi. Voisin suositella.

Se ei ole sen arvoista

-

Yhteensä tappio. Juomien sivutaskut eivät sovi mihinkään pulloon, pieneen reppuun, unpackome. Ei kannata rahaa. Lähetän sen takaisin ostajan kustannuksella, se on häpeä lännessä, en suosittele sitä.

Erittäin kevyet

-

asti. Kaikkea vastaa kuvausta. erittäin kevyt

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje